ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

κυπρινος - ιβαιλοβγκραντ

Ευρεία ελληνοβουλγαρική συνάντηση με θέμα το νέο μεθοριακό σταθμό Κυπρίνου – Ιβαΐλοβγκραντ, που θα εγκαινιάσουν στις 9 Σεπτεμβρίου 2010 οι Πρόεδροι των δύο κρατών κ.κ. Κάρολος Παπούλιας και Γκεόργκι Παρβάνοφ, πραγματοποιήθηκε χτες στον Κυπρίνο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης ο Δήμαρχος Κυπρίνου κ. Μιχάλης Στράντζελης, ο Έπαρχος Βορείου Έβρου κ. Πολυχρόνης Αντωνιάδης, ο Αντινομάρχης Αγροτικού Τομέα, Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Μιχάλης Κογιομτζής, εκπρόσωποι των Υπουργείων Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, υπηρεσιακοί

παράγοντες της Νομαρχίας Έβρου. Από βουλγαρικής πλευράς συμμετείχαν ο Νομάρχης Χασκόβου κ. Ρούμεν Ντάνεφ, ο Δήμαρχος Ιβαΐλοβγκραντ, εκπρόσωποι των Υπουργείων Εξωτερικών, Περιβάλλοντος, και ο Υπεύθυνος των Μεθοριακών Τελωνείων.
Ο Νομάρχης Έβρου ενημέρωσε τη βουλγάρικη αντιπροσωπεία για τις ενέργειες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από ελληνικής πλευράς για τη λειτουργία του μεθοριακού σταθμού, ενώ από τη διακρατική επιτροπή αποφασίστηκε ότι η στέγαση των υπηρεσιών του νέου τελωνείου θα γίνει στο ελληνικό έδαφος. Μιλώντας για τις παρεμβάσεις ο κ. Ζαμπουνίδης είπε «Έχουν παραδοθεί τα τέσσερα λυόμενα κτίρια που θα χρησιμοποιηθούν για τη γραμματειακή υποστήριξη και τη στέγαση των αστυνομικών αρχών. Έχει ήδη εγκριθεί χρηματοδότηση ύψους 60.000 ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών για την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων. Η Νομαρχία Έβρου, με ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, αναλαμβάνει το κόστος εγκατάστασης ασύρματου τηλεφώνου από τον ΟΤΕ, ενώ ο Δήμος Κυπρίνου αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα για την υδροδότηση και την κατασκευή των βάσεων για τα λυόμενα.»
Οι δύο αντιπροσωπείες επισκέφθηκαν το χώρο όπου θα λειτουργήσει το νέο τελωνείο, καθώς και το πρόσφατα ανακαινισμένο από τη Νομαρχία Έβρου φυλάκιο Ε.Φ. 44 επί του αγροκτήματος Ζώνης – Βύας, το οποίο θα μετατραπεί σε κέντρο πληροφόρησης του αρχαιολογικού χώρου Ζώνης – Μικρής Δοξιπάρας – Βίλας Αρμύρας, χώρο αναψυχής (αναψυκτήριο), εστίασης και πολιτιστικών εκδηλώσεων με απώτερο σκοπό την ανάδειξη και την τουριστική προβολή της περιοχής.
Ο κ. Ζαμπουνίδης ανέφερε επίσης ότι η Νομαρχία Έβρου θα αναλάβει το κόστος της ασφαλτόστρωσης του παράπλευρου δρόμου από τη Ζώνη μέχρι το φυλάκιο Ε.Φ. 44, που ανέρχεται στο ύψος των 250.000 ευρώ, ενώ το Υπουργείο Ανάπτυξης και Μεταφορών θα αναλάβει την ασφαλτόστρωση από το φυλάκιο Ε.Φ. 44 μέχρι το τελωνείο, ύψους 450.000 ευρώ. Με τις πιστώσεις αυτές θα ολοκληρωθεί η υπόβαση, θα γίνει η ασφαλτόστρωση, η σήμανση και η διαγράμμιση.
«Διευθετήσαμε όλες τις λεπτομέρειες ούτως ώστε στις 9 Σεπτεμβρίου 2010 που θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ο μεθοριακός σταθμός Κυπρίνου – Ιβαΐλοβγκραντ, ο οποίος θα δώσει μεγάλη ώθηση στην οικονομική, τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξης των δύο περιοχών, να είναι από πλευράς υποδομών σε πλήρη λειτουργία.» δήλωσε ο Νομάρχης Έβρου.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala zampounidis den paraithike edo k kati mines?