ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
Συνελήφθη την 11.40΄ ώρα της 02/08/2010 στους Κήπους από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων 48χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται από τις Βελγικές Αρχές.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, μετέβη στο Α.Τ. Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο από Τουρκία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί από τις Δικαστικές Αρχές του Βελγίου Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ.Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Συνελήφθη την 15.50΄ ώρα της 02/08/2010, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, μία (1) ημεδαπή 21 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν οι Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σε χειραποσκευή της, βρήκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,4 και 3 γραμμαρίων, αντίστοιχα.
Κατασχέθηκαν 9,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ
Συνελήφθη την 23.00΄ ώρα της 02/08/2010, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης, ένας 17χρονος (1) ημεδαπός για κλοπές.
Ειδικότερα, την ίδια ημέρα και ώρα 08.30΄ 56χρονος κατήγγειλε στο τηλεφωνικό Κέντρο της Α.Δ. Αλεξ/πολης, ότι άγνωστος δράστης αφήρεσε από μπαλκόνι της οικίας του το πορτοφόλι του. Ενημερώθηκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και προσήγαγε ως ύποπτο τον 17χρονο. Κατά τον διενεργηθέντα σωματικό έλεγχο βρέθηκε επάνω του το κινητό τηλέφωνο του 56χρονου και το ποσό των 75,00 €.
Ο ανωτέρω ομολόγησε ότι την ίδια ημέρα αφήρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα 19χρονου, την απόπειρα κλοπής σε οικία 43χρονου, ενώ υπέδειξε το σημείο όπου εγκατέλειψε την κλαπείσα μοτοσικλέτα.
Το κινητό τηλέφωνο, τα χρήματα και η μοτοσικλέτα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από την Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΠΤΑ (7) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ (42) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 02-08-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών έξι (6) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας σαράντα δύο (42) λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 02-08-2010 Αστυνομικοί της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομεταναστών της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενετόπισαν στην περιοχή Δορίσκου τους 42 λαθρομετανάστες. Στο σημείο αφίχθηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτ/το, ακολουθούμενο από Ι.Χ.Ε., ενώ ένα δεύτερο Ι.Χ.Ε. ανέμενε στη Δ/ση Δορίσκου. Μέρος της ομάδας των λαθρομεταναστών επιβιβάσθηκαν στο φορτηγό, ενώ οι υπόλοιποι παρέμεναν στο σημείο.
Στις Φέρες Έβρου ακινητοποιήθηκαν το φορτηγό και το πρώτο Ι.Χ. και στο Δορίσκο το τρίτο όχημα. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του φορτηγού μετέφερε 21 λαθρομετανάστες και στα δύο Ι.Χ.Ε επέβαιναν από 3 άτομα, που σκοπό είχαν την ενημέρωση του οδηγού του φορτηγού για ύπαρξη Αστυνομικών ελέγχων. Οι ανωτέρω καθώς και οι λοιποί λαθρομετανάστες συνελήφθησαν.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι το φορτηγό ήταν κλεμμένο και έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.
Δύο από τους διακινητές έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και ένας για κλοπή, απόπειρα κλοπής οχήματος κ.λ.π.
Οι λαθρομετανάστες εισήλθαν λάθρα στη Χώρα βραδινές ώρες της 01/08/2010. Για τη μεταφορά τους κατέβαλαν 1.000,00 € και μετά την άφιξή τους στην Αθήνα θα κατέβαλαν 1.200,00 €, ακόμη.
Κατασχέθηκαν τα 3 οχήματα, 11 κινητά τηλέφωνα και οι κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες, 7 διακινητές και 42 λαθρομετανάστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗ Ε.Ο. ΑΡΔΑΝΙΟΥ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΟΡΜΕΝΙΟΥ

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξ/πολης, ανακοινώνεται ότι από την 04-08-2010 και ώρα 07.00΄ και για ένα (1) μήνα, αποφασίσθηκε η κυκλοφοριακή ρύθμιση, που αφορά τον προσωρινό αποκλεισμό μικρών τμημάτων της Ε.Ο. Αρδανίου – Ορεστιάδας - Ορμενίου, προς αποκατάσταση τμημάτων του οδοστρώματος, που έχουν υποστεί φθορές, μέχρι αποπεράτωσης των έργων:
Η κυκλοφορία – κίνηση στα ανωτέρω τμήματα των οδών θα πραγματοποιείται με εκτροπή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων θα ρυθμίζεται μόνο με κατάλληλη σήμανση και με τη βοήθεια σημαιοφόρων.