ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

φθινοπωρινη συναυλια

Ο παγκοσμίου φήμης μουσικός Jeff Martin (Tea Party, The Armada) για μια και μοναδική εμφάνιση στην πόλη μας.
Ο πλατινένιος Καναδός τραγουδοποιός λίγο πριν μπει στο studio για να γράψει το νέο του album φιλοξενείται για ένα μαγικό Σαββατόβραδο στο κηποθέατρο της πόλης μας.
Επηρεασμένος από τους ήχους της ανατολής και χρησιμοποιώντας στους δίσκους του πάνω από 40 όργανα δημιούργησε ένα ιδιαίτερο ιδίωμα ,οι Led Zeppelin , οι Doors ,οι Joy Division , οι Beatles , η ελληνική μυθολογία , ποιητές και μυστήριο αναπόσπαστα στοιχεία της τέχνης του. Η ποιοτική του προσέγγιση μαζί με τη συνέπεια και το τεράστιο ταλέντο του τον τοποθετήσανε ψηλά στην εκτίμηση όλων των φίλων της καλής μουσικής.
Δίπλα του ΙΝΚ οι οποίοι
με σταθερά βήματα καθιερωθήκανε ως ένα από τα πιο αξιόλογα σχήματα στο χώρο της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής , με εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό , με συνεχή παρουσία σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και έναν δίσκο που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές εντός και εκτός συνόρων φτάνουνε σήμερα να παίζουνε στις ίδιες σκηνές με τους παιδικούς τους ήρωες….έρχονται στην Αλεξανδρούπολη στις 4 Σεπτέμβρη του 2010
Και ώρα 21.00 μμ στο κηποθέατρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης ….
Όπου η συναυλία θα έχει διάρκεια 3 ώρες……