ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

Σύλληψη ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων σε βάρος ανηλίκων.

- Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 31-07-2010 στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου, 63χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων σε βάρος ανηλίκων.

- Πρόκειται για τον ΓΙΑΝΝΕΛΟ Κων/νο του Θωμά, κάτ. Άρτας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας: (α) για παραγωγή, απόκτηση και κατοχή υλικού
παιδικής πορνογραφίας κατά συνήθεια και με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας (α.348 Α παρ. 4α,β-1,3 ΠΚ ,13στ ΠΚ.) και (β) για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων σε βάρος ανηλίκων θυμάτων (α.22 παρ.4 Ν.2472/97).

- Τα στοιχεία ταυτότητας του παραπάνω δημοσιοποιούνται κατόπιν της υπ’ αριθ. 1/2010 Διάταξης της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

- Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου.



Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί διακινητές λαθρομεταναστών

- Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες

σήμερα (04-08-2010), από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Μεταξάδων, δύο (2) αλλοδαποί, ένας υπήκοος Τουρκίας και ένας υπήκοος Ιράν, ηλικίας 40 και 27 ετών αντίστοιχα, κατ. Τουρκίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στο Ελληνικό έδαφος.

- Ειδικότερα, από ομάδες αστυνομικών, που έχουν συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι στην παρέβρια περιοχή Ορεστιάδας, διότι με πλαστική βάρκα μετέφεραν παράνομα από την Τουρκία στη Χώρα μας οκτώ (8) λαθρομετανάστες.

- Κατασχέθηκε μία (1) πλαστική βάρκα.

- Οι συλληφθέντες σήμερα (04-08-2010) θα παραπεμφθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

- Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

- Υπενθυμίζεται ότι, για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή ευθύνης μας, έχει καταρτισθεί ειδικό σχέδιο και οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό έχουν στελεχωθεί με κατάλληλο προσωπικό και έχουν εξοπλισθεί με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό ( θερμικές κάμερες, κ.λ.π).

- Στο πλαίσιο αυτό, από αρχές του έτους, έχουν συλληφθεί συνολικά τριάντα οκτώ (38) διακινητές λαθρομεταναστών.