ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

δημος κομοτηνης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το ιστολόγιο μας, μέχρι την Παρασκευή 20 Αυγούστου αναμένεται η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Τάσου Βαβατσικλή για τον Δήμο Κομοτηνής, με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ. Μ’ ένα τελείως ανανεωμένο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, με την συμπαράσταση ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, αλλά και κομματικών στελεχών και την ανάγκη διαμόρφωσης μίας νέας, ξεκάθαρης κατεύθυνσης και συμφωνίας για την τοπική ανάπτυξη και για τη δημιουργία μιας ισχυρής ταυτότητας για το νέο Δήμο Κομοτηνής, ο Τάσος Βαβατσικλής και οι συνεργάτες του δηλώνουν παρών!!!



Ο Καλλικράτης αποτελεί μια τεράστια πρόκληση αλλά και μια μεγάλη μάχη, η οποία δεν χωρίζει, αντίθετα ενώνει. Ενώνει

όλους τους πολίτες, τους φορείς και τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης, σ’ ένα κοινό στόχο: στην αξιοποίηση των ευκαιριών για τη διαμόρφωση ενός νέου Δήμου ανοιχτού και εύκολα προσβάσιμου σε κάθε πολίτη, αναπτυξιακά δυναμικού, λειτουργικά σύγχρονου και κοινωνικά δίκαιου, με αποκεντρωμένες λειτουργίες και υπηρεσίες που θα στηρίζουν την καθημερινότητα των πολιτών!
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχει ενδεχόμενο ν’ αλλάξει τ’ όνομα (και το λογότυπο) της παράταξης, ενώ απ’ ότι φαίνεται διαμάχες και κόντρες δεκαετιών μένουν πίσω για την τελική ανατροπή στην πόλη και τον Δήμο…

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/08/20.html