ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠOY ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 16.30΄ ώρα της 03/08/2010, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας (1) ημεδαπός 26 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν οι Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σε χειραποσκευή του, βρήκαν μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίων.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε αρμοδίως.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 03/08/2010 και ώρα 18.10΄, στην Αλεξ/πολη, δίκυκλο μοτ/το που οδηγούσε 22χρονος συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 35χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός του μοτοποδηλάτου.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Περ. Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης για νοσηλεία.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξ/πολης, ανακοινώνεται ότι

από τις πρωινές ώρες της 05-08-2010 και για δέκα (10) ημέρες περίπου, αποφασίσθηκε:
- Η διακοπή της κυκλοφορίας, εναλλάξ, στα ρεύματα της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Φερών, εντός του οικισμού Απαλού, από Φέρες προς Αλεξ/πολη σε πρώτη φάση και από Αλεξ/πολη προς Φέρες, σε δεύτερη φάση, προκειμένου να εκτελεσθούν οι απαιτούμενες εργασίες για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης.
- Ο προσωρινός αποκλεισμός, ανά οικοδομικό τετράγωνο του παράπλευρου δικτύου του οικισμού, με τοποθέτηση πινακίδων Ρ-7, προκειμένου να εκτελεσθούν οι ως άνω εργασίες.
Η κυκλοφορία – κίνηση θα πραγματοποιείται με εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου του οικισμού. Η κίνηση των οχημάτων θα ρυθμίζεται μόνο με κατάλληλη σήμανση και με τη βοήθεια σημαιοφόρων.