ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

γιορτη κυνηγιου

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται φέτος, από 17 έως 18 Αυγούστου, η Γιορτή Κυνηγιού στο Μεγάλο Δέρειο. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι η καινοτόμος αυτή διοργάνωση της Νομαρχίας Έβρου, είναι φιλοδοξία όλων να είναι φέτος ακόμη καλύτερη και να αποτελέσει πανελλαδικό θεσμό.
Έχουν προγραμματιστεί πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως έκθεση κυνηγετικών ειδών, κυνηγετικά σεμινάρια, έκθεση μορφολογίας σκύλων, ενώ οι κορυφαίοι της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής, Χρήστος Νικολόπουλος και Κώστας Μακεδόνας, θα χαρίσουν μια μοναδική βραδιά στους παρευρισκομένους τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009, στις 21:30. Τη δε Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009, στις 21:30, το συγκρότημα του Θρακιώτη καλλιτέχνη Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη θα ταξιδέψει τον κόσμο στο θρακιώτικο παραδοσιακό τραγούδι. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Στην προσπάθεια αυτή της Νομαρχίας Έβρου συμμετέχουν, επίσης, ο Δήμος Ορφέα, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι του νομού Έβρου.