ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

διδυμοτειχο

Με κεντρικό σύνθημα «Φρένο στην ταχύτητα, γκάζι στη ζωή», το Τοπικό Συμβούλιο Νέων και η Ομάδα Πρωτοβουλίας Νέων Δήμου Διδυμοτείχου, διοργανώνουν εκδήλωση αφύπνισης- ευαισθητοποίησης για το κοινό την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009 και ώρα 20.00μμ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Η εκδήλωση θα αποτελείται από δύο μέρη.
Το πρώτο μέρος θα περιλαμβάνει ομιλίες με επίσημο καλεσμένο και ομιλητή τον κ. Στεφανή Κώστα – συνοδηγό αγώνων ράλι και παρουσιαστή εκπομπής για το αυτοκίνητο στην τηλεόραση του Μega.
Θα μιλήσουν επίσης, ο κ. Βαφειάδης Κώστας ιατρός, Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου,
Ο υπαστυνόμος Β΄ κ. Χριστοδούλου Χρήστος από την Τροχαία Ορεστιάδας και ο κ. Συριτούδης Πασχάλης, ως Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Διδυμοτείχου.
Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, περιλαμβάνει μουσική συναυλία με το δίδυμο Πάνου Κατσιμίχα και Μάνου Ξυδού. Ένα μουσικό ταξίδι που από τις μεγάλες στιγμές του Πάνου Κατσιμίχα (από την συνεργασία του με τον αδερφό του Χάρη) και του Μάνου Ξυδούς (από τους Πυξ Λαξ), περνάει στα νέα τους τραγούδια. Και ακολουθούν το ένα μετά το άλλο οι μεγάλες στιγμές που έχουμε αγαπήσει. «Νύχτωσε νύχτα» ο Πάνος, «Για ένα κομμάτι ψωμί» ο Μάνος, «Παλιές αγάπες» ο Μάνος, «Ανόητες αγάπες» ο Πάνος, «Πούλα με» ο Μάνος, «Μη γυρίσεις» ο Πάνος, «Δεν θα δακρύσω» ο Μάνος, «Της αγάπης μαχαιριά» ο Πάνος και τόσα άλλα.
Μαζί τους τραγουδούν οι Τόλης Φασόης και Μάνος Λυδάκης.
Στο τέλος της εκδήλωσης τα μέλη του ΤΟ.ΣΥ.Ν. και της Ομάδας Πρωτοβουλίας Νέων της πόλης, θα μοιράσουν στα νέα παιδιά κράνη για οδηγούς μηχανών αλλά και για οδηγούς ποδηλάτων.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Διδυμοτείχου και της Νομαρχίας Έβρου.

2 σχόλια:

orlando είπε...

Πάντως σήμερα στην κεντρική πλατεία του Διδ/χου κανένα από τα νέα παιδιά που μοιραζαν τα φυλλάδια για τις εκδηλωσεις (και κυκλοφορούσαν με μηχανακιά) ΔΕΝ φορούσε ΚΡΑΝΟΣ ....

Rokis είπε...

ΚΑΝΕΝΑ απο τα παιδια που μοιραζουν τα φυλλαδια δεν εχει οχημα, οταν βγαινουμε στους δρομους για να κανουμε την δουλεια αυτη.
Δεν ξερω τι και ποιους ειδατε, αλλα για την εθελοντικη ομαδα δεν ισχυει κατι τετοιο.

Επισης θελω να τονισω, οτι κανεις απο μας δεν ειναι αψογος, κανεις δεν περιμενει απο αυριο να σταματησουν να κυκλοφορουν τα οχηματα τηρωντας ολους τους κανονες της οδικης ασφαλειας.

Ο σκοπος μας ειναι να ευαισθητοποιησουμε οσο μπορουμε τους νεους, ετσι ωστε και ενας νεος να αλλαξει οδικη συμπεριφορα, ενα σπιτι λιγοτερο να θρηνησει, για την κοινωνια και ολους εμας θα ειναι κερδος.