ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

φωτιες τη δευτερα στον εβρο

Χηλή
Σε συναγερμό τέθηκε η πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης μετά από κλήση που δέχθηκε για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε Βόρεια του οικισμού της Χηλής στην Αλεξανδρούπολη. Η φωτιά ξέσπασε σε περιοχή με σιτοκαλαμιές και ελαιόδεντρα, παίρνοντας γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων πιυ έπνεαν από το πρωί στην περιοχή. Ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η οποία και έφτασε στο σημείο με 5 οχήματα και 20 άντρες, απέτρεψε τα χειρότερα. Στο σύνολό της η πυρκαγιά έκαψε 5 στρέμματα με σιτοκαλαμιές, περίπου δύο με ελαιόδενδρα και 2 αποθήκες, μη συνεχίζοντας το καταστροφικό της έργο σε εξοχικές κατοικίες που υπήρχαν μερικά μέτρα μόλις μακριά.

Πετράδες
Δύο σπίτια κινδύνευσαν άμεσα στους Πετράδες Διδυμοτείχου από φωτιά που όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε από τα χωράφια, και πιθανόν από την καύση σιτοκαλαμιών. Οι κάτοικοι των σπιτιών κατάφεραν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να αποτρέψουν την καταστροφή. Επι τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής που μετά από προσπάθειες έλεγξαν όλο το μέτωπο.