ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

αποδημοι στο τυχερο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ του Δήμου Τυχερού, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΝΕΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για το έτος 2009» της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης, θα φιλοξενήσει Έλληνες Ομογενείς από τη Μολδαβία, το διάστημα από τις 16 έως και 30 Αυγούστου 2009.
Η ομάδα αποτελείται από δέκα τέσσερα άτομα, ηλικίας 18 έως και 25 ετών . Δέκα νέοι κατάγονται από την πρωτεύουσα της Μολδαβίας το Κισινάου και οι υπόλοιποι από διάφορες πόλεις της Μολδαβίας. Στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι εργαζόμενοι νέοι αλλά δεν λείπουν και οι καλλιτέχνες! Αρκετοί γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα πολύ καλά και στο σύνολό τους μαθαίνουν ελληνικά.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ έχει ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολιτιστικές, επιμορφωτικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και επιπλέον ξεναγήσεις σε όλο το Νομό Έβρου.
Παράλληλα , στο ίδιο χρονικό διάστημα, στο Δήμο Τυχερού θα εξελίσσονται πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις με τίτλο «2009 Νύχτες Αυγούστου» όπου θα συμμετέχουν και οι νέοι ομογενείς.