ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009








Πρόγραμμα φιλοξενίας ομογενών 3ης ηλικίας υλοποιεί φέτος για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Φερών και η Πολιτιστική Επιχείρηση του Δήμου .
Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από 14 μέχρι 29 Αυγούστου και υλοποιείται από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Εξωτερικών, την ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ .
21 ομογενείς από την Τσεχία φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της πόλης και καθημερινά παρακολουθούν πρόγραμμα δράσεων & ξενάγησης στον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή .
Την Δευτέρα 17 -8 -09 οι φιλοξενούμενοι ομογενείς από Τσεχία επισκέφτηκαν το Δήμαρχο κ.Ούστογλου σε μια πρώτη επαφή και γνωριμία μαζί του Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε και αφού τους έκανε μία σύντομη ενημέρωση της ιστορίας της περιοχής τους ευχήθηκε καλή διαμονή , με καλές εμπειρίες & εντυπώσεις .
Οι ομογενείς ευχαρίστησαν για την οργάνωση αυτών των προγραμμάτων , που τους δίνει όπως τόνισαν την ευκαιρία να πατήσουν και πάλι τα χώματα της πατρίδας τους και να ξαναζήσουν στιγμές συγκίνησης. Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο & το προσωπικό της πολιτιστικής επιχείρησης που έχουν αναλάβει την φιλοξενία τους , μοίρασαν αναμνηστικά σε όλους και κάλεσαν τον Δήμαρχο κ.Ούστογλου και τον πρόεδρο της πολιτιστικής επιχείρησης κ.Κανδύλη να τους επισκεφτούν στην Τσεχία .
«Θέλουμε να ζήσετε μοναδικές στιγμές στην πατρίδα σας και θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για να φύγετε με τις ομορφότερες εντυπώσεις» τόνισε ο κ.Ούστογλου ο οποίος δώρισε αναμνηστικά στην επικεφαλής της αποστολής .
Στην συνέχεια κατέθεσαν λουλούδια στο χώρο του ηρώου και ξεναγήθηκαν στην Παναγία Κοσμοσώτειρα .