ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

κατι επισκεπτες. . .




Βούλγαροι, φτωχοί και τονίζουμε αυτό, κατασκηνώνουν τις τελευταίες μέρες στη Βύσσα.
Έρχονται στην Ελλάδα αναζητώντας εργασία, χωρίς να διαθέτουν λέβα για ένα δωμάτιο.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν ζητούμε την απομάκρυνσή τους από τη χώρα, αλλά θέλουμε η εικόνα αυτή να μην αποτελεί την εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης ενός χωριού.
Καταλαβαίνουν οι αποδέκτες, θέλουμε να πιστεύουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

auta den einai tipota sto tyxero na deite ti ginete exei stithei kanoniko kampik merikoi tyxeroi exoun skines alloi koimountai kato me mia kouverta k ena naulon dipla stis grammes tou trenou opou vroun koimountai xwris katharo nero k reuma skines kanonikotata apo europaious polites (voulgarous) pou douleuoun sta xwrafia eikones pou parapempoun aiwnes piso k oxi se mia eurwpaiki xwra.
ostoso yparxi k enas megalos arithmos voulgarwn pou menoun se spitia me reuma k nero kato apo kanonikes synthikes.
sto tyxero yparxoun peripou 400 voulgaroi synolika

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα Βύσσας ή Δήμου Βύσσας. Είναι θέμα της πολιτείας. Είναι θέμα των αρχών.Κανένας Έλληνας πολίτης δεν κάνει μεροκάματο πλέον στην περιοχή της Ορεστιάδας.
Σε ομάδα πληθυσμιακή της περιοχής μας που έκανε ένα μεροκάματο στα σκόρδα, στις πατάτες κλπ κλπ. δεν πέφτει μία στο ταμείο αφού οι Έλληνες προτιμούν τους παράνομα εργαζόμενους Βουλγάρους.
Σύντομα θα δούμε το πρόβλημα μπροστά μας και τότε θα απορούμεόπως πάντα εκ των υστέρων!Άς "ξυπνήσουμε" λοιπόν και ας δουν αυτοί που πρέπει να δουν την παράνομη είσοδο, την παράνομη εργασία και κάποιοι άλλοι τον πατριωτισμό τους που τον θυμούνται όταν θυμούνται!!!!
"ΠΟΛΙΤΗΣ"