ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

αθηνα

Σε περίπου ένα μήνα, όταν θα είναι έτοιμα τα «κέντρα υποδοχής», θα ξεκινήσουν οι σαρωτικές επιχειρήσεις της αστυνομίας κατά των παράνομων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, όπως προανήγγειλε ο Χρ.Μαρκογιαννάκης.
Ο ίδιος σημείωσε ότι λόγω της εκρηκτικής κατάστασης με τους παράνομους μετανάστες, η αντιμετώπιση της «δράσης των αναρχικών» μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρ.Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε ότι σε ένα έως ενάμισι μήνα θα είναι δυνατή η μαζική παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με την παρουσία μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι η ελληνική αστυνομία και το υπουργείο Εσωτερικών αυτή την περίοδο βρίσκονται μπροστά σε δύο προκλήσεις η μία είναι η παράνομη μετανάστευση και η άλλη η δράση των αναρχικών. Όπως σημείωσε, η αστυνομία και το υπουργείο Εσωτερικών θα αφήσουν προς στιγμήν το πρόβλημα με τη δράση των αναρχικών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες.
Για το θέμα των παράνομων μεταναστών, ο Χρ.Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι δημιουργούνται κέντρα υποδοχής στα οποία θα επικρατούν ανθρώπινες συνθήκες και θα φιλοξενούν εκεί τους μετανάστες μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επαναπροώθησης. Όπως είπε, ήδη, έχουν εξασφαλιστεί κονδύλια, καθώς για να λειτουργήσουν τα κέντρα χρειάζονται υποδομή στα κτίρια, ιατρικό προσωπικό και έξοδα για τη σίτιση των λαθρομεταναστών.
Έως ότου λειτουργήσουν τα κέντρα υποδοχής, η αστυνομία κάνει επιχειρήσεις και συλλήψεις στο μέτρο που εξυπηρετούν οι σημερινές υποδομές, παρατήρησε ο κ. Μαρκογιαννάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, δύο θα είναι τα κέντρα υποδοχής των παράνομων μεταναστών: ένα στη Ριτσώνα, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο στα τέλη Ιουνίου και ένα ακόμα στη Δυτική Αττική.
* Συνολικά 126 παράνομους μετανάστες εντόπισαν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου και Τουρκίας, το τελευταίο 48ωρο σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Ευρωπαϊκής συνεργασίας για την αντιμετώπιση των παράνομης μετανάστευσης.

in.gr