ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

αγροτες σε κινητοποιησεις

Συνάδελφοι αγρότες
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του αγώνα που ξεκινήσαμε από τον Σεπτέμβριο του 2008. Την κρίσιμη αυτή στιγμή που η ΠΑΣΥ , η ΟΑΣΕ και οι Αγροτικοί Σύλλογοι προετοιμάζουν με περιοδείες και ομιλίες στα χωριά την επιτυχία της παναγροτικής κινητοποίησης, όπως αυτή αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε πριν 15 μέρες στην Ορεστιάδα , εντελώς αιφνιδιαστικά ομάδα μεγαλοαγροτών – επιχειρηματιών – μεσαζόντων από το νότιο Έβρο χωρίς καμιά συνεννόηση με την Ομοσπονδία και την ΠΑΣΥ, αποφάσισαν να διασπάσουν το ενιαίο μέτωπο των αγροτών ως προς τα αιτήματα, ως προς την ημερομηνία και ως προς το χώρο των μπλόκων.
Θελημένα ή άθελα η ενέργειά τους αυτή δημιουργεί σύγχυση, αποδυναμώνει το ενιαίο μέτωπο των αγροτών στο νομό μας και ενισχύει έτσι την αδιαλλαξία της κυβέρνησης.
Τα αιτήματά τους δεν αμφισβητούν την κυρίαρχη πολιτική της ΚΑΠ που επιδιώκει το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και τη δημιουργία λίγων επιχειρηματιών – νεοτσιφλικάδων , που θα ελέγχουν τη γη την παραγωγή, την μεταποίηση και την εμπορία των αγροτικών προϊόντων.
Η ΠΑΣΥ και η ΟΑΣΕ καλούν τους μικρομεσαίους αγρότες να περιφρουρήσουν την ενότητά τους, να απομονώσουν κάθε διασπαστική κίνηση και συσπειρωμένοι στους αγροτικούς Συλλόγους την Ομοσπονδία και την ΠΑΣΥ να δώσουν δυναμικά το παρόν.

Σήμερα Πέμπτη 22-1-2009 συγκεντρώνοντας τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών έχοντας αγωνιστική ετοιμότητα ώστε την Κυριακή στις 25-1-2009 και ώρα 11 το πρωί να δώσουν δυναμικό το παρόν στα Μπλόκα του Ορμενίου και της Κορνοφωλιάς


22/1/2009