ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

αγροτες σε κινητοποιησεις

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Έβρου η «ΕΝΟΤΗΤΑ» (ΟΑΣΕ) και η Γραμματεία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Έβρου ( ΠΑΣΥ), χαιρετίζουν τους αγρότες του Έβρου, που καθημερινά ενισχύουν τα μπλόκα της μικρομεσαίας αγροτιάς , τα μπλόκα του αγώνα και της ελπίδας και δίνουν την μάχη της επιβίωσης απέναντι σε μια πολιτική που χρόνο με το χρόνο τους ξεκληρίζει , μια πολιτική που σχεδιάζεται στις Βρυξέλλες και με ευλάβεια εφαρμόζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις.
Την κρίσιμη αυτή ώρα η ΟΑΣΕ και η ΠΑΣΥ καλούν όλους τους αγρότες, μαζί με τις οικογένειές τους, αλλά και όλους τους εργαζόμενους του νομού μας να βρεθούν στα μπλόκα και να στηρίξουν τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς Η σωτηρία της αγροτικής οικονομίας μας αφορά όλους.
Κανέναν αγρότη δεν πρέπει να ξεγελάσουν τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, είναι ψίχουλα , είναι κοροϊδία και δεν απαντούν ούτε στης σημερινές δυσκολίες του αγροτικού κόσμου , ούτε στις αγωνίες της μικρομεσαίας αγροτιάς για το αβέβαιο μέλλον της.
Ο αγώνας συνεχίζεται.