ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

πρωτα τους εχει υποψηφιους και μετα δεν τους διαγραφει

Εξελίξεις υπάρχουν για τους δύο μειονοτικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη και στη Ροδόπη, Τσετίν Μαντατζή και Αχμέτ Χατζή, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τη συλλυπητήρια επιστολή, την οποία έστειλε ο πρώτος για τον θάνατο του Γκιουντούς Ακτάς, που είχε διατελέσει πρέσβης στην Κομοτηνή, στην οποία χαρακτήριζε τη μειονότητα στη Θράκη ως τουρκική και αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου τουρκικού έθνους.

Οι έντονες αντιδράσεις που ακολούθησαν και εκφράστηκαν και από το ΠΑΣΟΚ διά του εκπροσώπου του, Γ. Παπακωνσταντίνου και σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε ακόμη και η απομάκρυνση του Τσ. Μαντατζή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο τελευταίος φέρεται να ανακρούει πρύμναν.
Τα μέλη της λεγόμενης Ανώτατης Συμβουλευτικής Επιτροπής της μειονότητας ενημερώθηκαν μόλις χθες το πρωί ότι το βράδυ επρόκειτο να συνεδριάσει η Επιτροπή και ένα από τα κύρια θέματά της θα ήταν η εκλογή-έγκριση του νέου προέδρου της Επιτροπής. Εδώ και έναν χρόνο πρόεδρος της Επιτροπής είχε αναλάβει ο Τσ. Μαντατζή με αντιπρόεδρο τον πρώην βουλευτή Ξάνθης Αχμέτ Ιλχάν (ΝΔ).
Η εσπευσμένη αποχώρηση του Μαντατζή, αν και η θητεία έληγε σύντομα, φέρεται να έχει να κάνει με τις πιέσεις που τους ασκήθηκαν από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η οποία και χειρίζεται το θέμα.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΙΔΗΣ



Εφ. "Έθνος"

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωρες ωρες αναρωτιεμαι....εφοσον αυτοι οι .. αισθανονται και προσδιοριζονται ως τουρκοι,γιατι καθονται στην ελλαδιτσα μας και ασχολουνται με τα δικα μας κοινα???με τα δικα μας ελληνικα κομματα???[και τα τελευταια μαλιστα τους δεχονται με ανοιχτες αγκαλες,ασχετως του τι υποστηριζει ο καθενας τους,μονο και μονο για τα ψηφαλακια τους]..ας παρουν λοιπον οι αγαπητοι αυτοι τουρκοι των οματιων τους,καθως επισης και τις προφορικες εντολες που δεχονται καθε τοσο απο το τουρκικο προξενειο τους για δημιουργια θεματος τουρκικης μειονοτητας,και ας πανε να πολιτευτουνε και να κανουν τα κολπακια τους στην ''δημοκρατικοτατη'' τουρκια τους...και επιτελους ας γινουν προσπαθειες πραγματικες για εκπαιδευση και μορφωση του μουσουλμανικου λαου που θελει να μεινει στη χωρα μας,ετσι ωστε να μπορουν να προσδιοριστουν απο μονοι τους και να μην ακολουθουν τυφλα σαν προβατα τον καθε γιαλαμα που προωθει το προξενειο τους...