ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

γη ελληνικη

Σε παραλήρημα για τον «τουρκισμό της Δυτικής Θράκης» εξελίχθηκε η τελετή για τα εγκαίνια γέφυρας στη Ραιδεστό, η οποία πήρε το όνομα του Σαδίκ Αχμέτ και εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Κιοκσάλ Τοπτάν, παρουσία και των δύο μειονοτικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, κ. Ματατζή και Χατζηοσμάν.
Ο κορυφαίος Τούρκος αξιωματούχος στην ομιλία του, εκθειάζοντας την προσωπικότητα του Σαδίκ Αχμέτ, τόνισε ότι υπήρξε ένα από τα κορυφαία ονόματα της Τουρκίας και του τουρκισμού της Δυτικής Θράκης και η ονομασία της γέφυρας θα «δείχνει στους Ελληνες που θα περνούν από αυτήν, πόσο η Τουρκία στηρίζει τον Σαδίκ Αχμέτ, έναν ηγέτη που προώθησε τους στόχους από τους οποίους εμπνέεται το μεγάλο τουρκικό έθνος».
Ο κ. Τοπτάν, μάλιστα, έσπευσε να συνδέσει τη μειονότητα της Θράκης με την τουρκική μειονότητα της «Μακεδονίας», παραπέμποντας στην πρόσφατη επίσκεψή του στα Σκόπια, όπου «8.000 ομοεθνείς τον υποδέχτηκαν με τουρκικές σημαίες...», ενώ έδωσε το σύνθημα ότι πρέπει να επιδιωχτεί η ενίσχυση της Τουρκίας ώστε έτσι να ανταποκριθεί στις ανάγκες «βοηθείας και συμπαράστασης των ομοεθνών».

Εφ. "Έθνος"