ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

δια βιου εκπαιδευση

ΚΕΕ ΈΒΡΟΥ
Προγράμματα Φεβρουαρίου 2009
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Έβρου που εδρεύει στην Ορεστιάδα (Μ.Μπότσαρη & Ευριπίδου) προτίθεται να διενεργήσει το Φεβρουάριο του 2009 τα παρακάτω προγράμματα τα οποία υλοποιούνται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των εκπαιδευομένων και απευθύνονται σε ενήλικες.

1 Αγγλική Γλώσσα Ι(50 ώρες)
2 Ιταλική Γλώσσα ΙΙ(50 ώρες)
3 Πληροφορική ΙΙ: Βασικές έννοιες Η/Υ στη σημερινή Κοινωνία της Πληροφορίας(50 ώρες)

Αιτήσεις υποβάλλονται στο K.E.E ΈΒΡΟΥ (Μ.Μπότσαρη & Ευριπίδου) ώρες 09.00-19.00 για τα τμήματα Ορεστιάδας και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξ/πολης, στην κ. Τσελεμπή Σταματία, για το Δήμο Αλεξ/πολης πρωινές ώρες. Τηλέφωνα ενημέρωσης: 2552028994 & 2552022265 – Email: kee-evr@otenet.gr
Προβλέπεται και η δημοσίευση και άλλων προγραμμάτων για το νομό Έβρου, μέσα στις επόμενες μέρες.

Προσοχή: Δεν ισχύουν οι παλιές αιτήσεις.
· Διαφορετική είναι η αίτηση για τα προγράμματα 25 ωρών και διαφορετική αίτηση θα υπάρχει για κάθε ένα από τα προγράμματα 50 ωρών και άνω τα οποία θα δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο των ΚΕΕ: http://kee.ideke.edu.gr/
· τα εκπαιδευτικά προγράμματα 25ωρης διάρκειας ξεκινούν κάθε μήνα, ενώ τα προγράμματα διάρκειας 50 ωρών και άνω (δια βίου), γίνονται 4 φορές το χρόνο (επόμενες ενάρξεις το Φεβρουάριο).
· Απαραίτητα δικαιολογητικά για τα προγράμματα 50 ωρών και άνω: α) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, β) Πιστοποιητικού σπουδών γ) Πιστοποιητικού ανεργίας, πολυτεκνίας ή αναπηρίας (εάν υφίστανται) και δ) Υπεύθυνη δήλωση περί μη συμμετοχής στο ίδιο πρόγραμμα τα 2 τελευταία χρόνια και αποδοχής των όρων συμμετοχής. Στα προγράμματα αυτά, αν ο αριθμός των αιτούντων είναι μεγαλύτερος του προβλεπόμενου, τότε διενεργείται δημόσια κλήρωση.
Για τα υπόλοιπα 25ωρα προγράμματα αιτήσεις υποβάλλονται καθημερινά έως τη συμπλήρωση των τμημάτων (απαιτείται Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου).
Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Φορέας υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση - ΕΣΠΑ.