ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

θρακη

«Συνεχίζονται, έστω και κατά διαστήματα οι συνομιλίες της Τουρκίας για την επίλυση των προβλημάτων των ομογενών μας στη Δυτική Θράκη», δήλωσε χθες ο Τούρκος υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου Σαΐντ Γιαζιτζίογλου, απαντώντας σε παρατήρηση βουλευτή του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης στην τουρκική εθνοσυνέλευση για τη «μη επίλυση των προβλημάτων».
Ο Τούρκος υπουργός είπε πως «οι ομογενείς μας στη Δυτική Θράκη παρέπεμψαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την απόφαση του ελληνικού ανώτατου δικαστηρίου περί κλεισίματος του συνδέσμου τους που έφερε την επωνυμία τουρκικός» και ότι «η υπόθεση έκλεισε με απόφαση προς όφελος της τουρκικής μειονότητας».
«Σήμερα, δεν υπάρχει στη Δυτική Θράκη σύνδεσμος που να φέρει την επωνυμία τουρκικός», είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι «παρά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, δεν έχει προς το παρόν, θετική έκβαση η υπόθεση περί επαναλειτουργίας του συνδέσμου με την επωνυμία τουρκικός».

Εφ. "Ναυτεμπορική"