ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ο καρατζαφερης στον εβρο


Με τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργο Καρατζαφέρη συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης. Οι δύο άντρες, γνωστοί από παλιά από το Κοινοβούλιο, όπως χαρακτηριστικά σχολίασαν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον Έβρο και τη Θράκη.
Ο Νομάρχης Έβρου ενημέρωσε τον κ. Καρατζαφέρη για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το νομό. «Σήμερα είχα την ευκαιρία εδώ, να αναπτύξω όλη τη στρατηγική μας σαν Έβρος, σαν Θράκη, το νέο ρόλο που έρχεται να διαδραματίσει η περιοχή, τη νέα γεωγραφία που έχει διαμορφωθεί, αλλά και τη νέα οικονομία που διαμορφώνεται σε αυτή τη γεωγραφία. Ζητήσαμε τη στήριξή του σε όλα αυτά τα επίπεδα, γιατί μπορεί αυτή η περιοχή πραγματικά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, τη βοηθάει η γεωγραφία. Πρέπει η κυβέρνηση να σχεδιάσει, πρέπει να δει ευρύτερα την περιοχή, να καταλάβει τι σημαντικό ρόλο έρχεται να παίξει αυτή η περιοχή και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάνε αυτές οι ευκαιρίες χαμένες. Θέλω να ελπίζω ότι πολύ γρήγορα θα υπάρχει πρόταση, μετά από αυτά που κουβεντιάσαμε, από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. για τη Θράκη, για τον Έβρο.» δήλωσε ο κ. Ζαμπουνίδης.
Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης είπε μετά το πέρας της συνάντησης «Ο Νομάρχης Έβρου είχε την καλοσύνη να μου εξηγήσει εμπεριστατωμένα τη στρατηγική του νομού επάνω στα θέματα των αγροτών, όπως επίσης και για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και όλες τις παραμέτρους που συνοδεύουν αυτό το σοβαρό έργο. Ζήτησα ένα εμπεριστατωμένο σημείωμα για να το φέρω το θέμα στη Βουλή. Εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια και καλή συνεργασία για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον ακριτικό αυτό νομό που μπορεί να γίνει εντέλει από απομακρυσμένος νομός ο αφαλός της Ελλάδας.»