ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

περιβαλλον

Συνάντηση με τον Βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνο περιβάλλοντος και χωροταξίας, κ. Σπύρο Κουβέλη είχε σήμερα ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης. Ο Νομάρχης Έβρου ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για όλα τα τρέχοντα περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν το νομό. «Τον ενημέρωσα για ό,τι γίνεται εδώ, από τον αγωγό πετρελαίου, το χρυσό, την Greenoil, τον Έβρο ποταμό, μια σειρά από πρωτοβουλίες που παίρνουμε γενικότερα, και νομίζω ότι έγινε ένας εξαιρετικός διάλογος, και χαίρομαι ειλικρινά που συμφωνούμε σε όλα. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είναι χρήσιμος για τον Έβρο.»
Από την πλευρά του ο κ. Κουβέλης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε πως τα περισσότερα από τα ζητήματα του νομού τα παρακολουθεί στενά, και κυρίως ό,τι αφορά τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, και το χρυσό. «Μιλήσαμε για τις δυνατότητες τις αναπτυξιακές που δίνονται στον νομό και από το Δέλτα του Έβρου και από τη Δαδιά, που είναι αποδεδειγμένη η δυναμική της στην περιοχή αυτή, τα θέματα της Greenoil, και βέβαια τα ζητήματα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων του ποταμού Έβρου που είναι πολύ σημαντικά, γιατί ο ποταμός μπορεί να είναι και μια δύναμη ανάπτυξης, αλλά και κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα κλπ. Διαβεβαίωσα τον Νομάρχη ότι η ανοιχτή γραμμή που έχουμε μεταξύ μας θα γίνει ακόμη πιο εντατική από δω και πέρα και με την ευκαιρία της συνάντησής μας και ότι θα έχουμε μια στενή συνεργασία για τη διαχείριση και υπεύθυνη αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων.»