ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

λαναρα


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χτες έξω από τη Νομαρχία Έβρου οι εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, ΟΤΤΟ Έβρος, και επέδωσαν σχετικό ψήφισμα στον Νομάρχη κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει μισθούς από τον Σεπτέμβριο του 2008 και αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Ο κ. Ζαμπουνίδης στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι απαράδεκτη. «Αύριο συνεδριάζει η επιτροπή των εμπλεκομένων τραπεζών με την παρουσία του Υπουργού Οικονομίας. Εγώ θα επιχειρήσω να μιλήσω και με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, αλλά σίγουρα θα μιλήσω με τον κύριο Σιδηρόπουλο. Θα ενώσουμε τη φωνή, γιατί το πρόβλημα είναι δεδομένο, η εξαθλίωση έχει φτάσει στα όριά της. Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες τις επόμενες ημέρες, για να δούμε πέρα από εκεί αν τελικά δεν υπάρξει χρηματοδότηση, τι θα γίνει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ιστορία με 55 άνεργους που έρχονται να συμπληρώσουν μια μεγάλη λίστα πλέον ανέργων από επιχειρήσεις που έχουν κλείσει. Η περιοχή μας δοκιμάζεται πολύ σκληρά μέσα από την ανεργία, με τις επιχειρήσεις που κλείνουνε. Την επόμενη εβδομάδα θα συντονιστούμε με όλους, με βουλευτές τους εμπλεκόμενους φορείς, για να συζητήσουμε πλέον σε ένα Διευρυμένο Νομαρχιακό Συμβούλιο το πρόβλημα της ανεργίας και φυσικά το δικό σας. Εγώ σε λίγο θα σας έχω απάντηση από το Υπουργείο, θα μεταφέρω τη φωνή όλων των φορέων. Δεν είναι μονάχα η δική μου φωνή και αυτή του Νομαρχιακού Συμβουλίου, αλλά είναι η φωνή όλων των φορέων.» είπε ο Νομάρχης Έβρου.



Στη Ροδόπη οι εργαζόμενοι απέκλεισαν την Εγνατία. διαμαρτυρόμενοι για το δικαίωμα στην εργασία.


Φωτό: piazzadelpopolo.blogspot.com