ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

διαβατηριο για τη θρακη;

Δύο τουρκικά μαχητικά F16 πλησίασαν το πρωί της Δευτέρας επιβατικό αεροσκάφος της Aegean με προορισμό την Αλεξανδρούπολη.
Τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν κοντά στον επιβατικό αεροσκάφος ενώ αυτό βρισκόταν σε καθοδική πορεία δέκα μίλια βόρεια της Λήμνου. Ο πιλότος ενημέρωσε τους ελεγκτές. Στη συνέχεια τα τουρκικά μαχητικά ανέβηκαν στα 28.000 πόδια και δεν υπήρξε συνέχεια.
Το αεροσκάφος της εταιρείας Aegean εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Αλεξανδρούπολη (πτήση Α-161).
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε πως αξιολογούνται όλα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου συμβάντος από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Aμυνας.
«Η Τουρκία πρέπει να βάλει τελεία σε συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της,ούτε με τις συμμαχικές σχέσεις που θέλει να διατηρεί με εμάς», πρόσθεσε ο κ. Αντώναρος. «Μόλις τελείωσε η συνάντηση Καραμανλή - Μπακογιάννη για θέματα εξωτερικής πολιτικής, οι Τούρκοι έστειλαν «Μήνυμα Ειρήνης» προκαλώντας Ελληνικό πολιτικό αεροσκάφος. Ταυτόχρονα ο κ. Ερντογάν ως 'φιλειρηνιστής' ζήτησε να σταματήσουν οι προκλήσεις. Η κ. Μπακογιάννη και η ΝΔ, συνιστούν ψυχραιμία και αξιολογούν τα περιστατικά. Ο κ. Αντώναρος ζήτησε από την Τουρκία, να βάλει τελεία στις προκλήσεις. Εμείς αναρωτιόμαστε, πότε η ΝΔ θα βάλει τελεία και παύλα στις αποτυχίες της» σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος.

in.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

giati kaikia den parenoxloun oi toyrkoi.

Oyte skafoi toy limenikoy den exoyme