ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 18 Μαΐου 2008

λευτερης χαμαλιδης

Τις απόψεις του για το κτήριο της αστυνομίας καταθέτει ο Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας Λευτέρης Χαμαλίδης. Απόσπασμα, μπορείτε να διαβάσετε στις επόμενες γραμμές.

"Το επιχείρημα που παρουσιάζει ο Δήμαρχος στην πρότασή του για παραχώρηση οικοπέδου στην περιοχή της Κλεισσούς (έναντι Νεκροταφείων), με πρόσχημα την ανάπτυξη της συγκεκριμένης υποβαθμισμένης περιοχής, μόνο απορία μπορεί να δημιουργήσει. Δυστυχώς οι αντιλήψεις του είδους πως, η ανάπτυξη και αναβάθμιση θα έρθει στην εν λόγω περιοχή, με την χωροθέτηση ενός τεράστιου δημόσιου κτιρίου, είναι απαρχαιωμένες.
Έκπληξη μεγάλη προκαλεί το γεγονός της επιμονής του Δημάρχου να δωθεί στην Αστυνομία, οικόπεδο της κυριότητας του Δήμου Ορεστιάδας. Ιδιαίτερα περίεργο γεγονός που δε στηρίζεται σε πολιτικά επιχειρήματα. Κι ενώ έχει ήδη διαφανεί η διάθεση της Νομαρχίας Έβρου να παραχωρήσει οικόπεδο, το οποίο μάλιστα ικανοποιεί την Αστυνομική Διεύθυνση.
Όλη αυτή η κουβέντα, κάνει σαφή πια την ανάγκη για ένα συνολικό χωροταξικό σχεδιασμό των δημοσίων κτιρίων της Ν. Ορεστιάδας. Δε μπορεί αποσπασματικά να συζητάμε και να αποφασίζουμε, χωρίς να αντιμετωπίζουμε συνολικά το ζήτημα της χωροθέτησης".