ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

ο εβρος ειναι υπεροχος


Η «Προβολή του τουριστικού προφίλ του Ν. Έβρου», ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Τμήμα Τουριστικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Έβρου, στην Αθήνα, στις 12 Μαΐου 2008, στο ξενοδοχείο IMPERIAL.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Χρόνης Αϊδονίδης με το Θρακιώτικο τραγούδι «Φίλοι μ’ καλωσορίσατε».
Μετά το καλωσόρισμα του ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης του Τουρισμού στο Νομό Έβρου, καθώς και στα θέματα που κάνουν τον Νομό να βρίσκεται πανελλαδικά στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια η Αντινομάρχης Έβρου κα. Ελένη Τσιαούση παρουσίασε αναλυτικά το τουριστικό προφίλ του Νομού αναδεικνύοντας το εξαιρετικό του ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν DVD με το διαφημιστικό σποτ του Νομού.
Ακολούθησε ζωηρή συζήτηση όπου ο Νομάρχης Έβρου απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτικοί όπως, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα. Άντζελα Γκερέκου και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, οι οποίοι και εκφώνησαν χαιρετισμό, η Διευθύντρια των Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Παιδείας κα. Άσπα Αλατζατζή, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Νικόλαος Βαφειάδης, ο Αντιδήμαρχος Αλεξ/πολης κ. Νικόλαος Γρηγοριάδης, ο Δήμαρχος Φερών κ. Γεώργιος Ούστογλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΑΦ κ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, δημοσιογράφοι από εφημερίδες και περιοδικά που ασχολούνται με θέματα του Τουρισμού, καθώς και τουριστικοί - ταξιδιωτικοί πράκτορες από γραφεία της Αθήνας.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα του Έβρου συνοδευόμενα από τοπικά κρασιά. Το γεύμα είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Γυναικείου Συνεταιρισμού Αισύμης.
Σε όλους τους παριστάμενους μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα, έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό του Νομού.