ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

θεατρικο εργαστηρι ορεστιαδας

«Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόγκ» των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα
Η σύγχρονη κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα «Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόκ» συνεχίζει την πορεία της από την Κεντρική Σκηνή, με παραστάσεις στις πόλεις του Έβρου:
- Σάββατο 17/5 : Ν. Ορεστιάδα. Δύο παραστάσεις στο κιν/θέατρο «Αλέξανδρος» (6 & 9 μ.μ.). Ισχύουν εργατικά εισιτήρια.
- Κυριακή18/5 : Σουφλί. Δημοτικό Θέατρο, 8:30΄μ.μ. Οργάνωση: Ιδ. Λαογραφικό Μουσείο Σουφλίου «ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗ». (Είσοδος: € 5, υπέρ του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης).
- Δευτέρα 19/5 : Διδυμότειχο. Δημοτικό Θέατρο, 8:30΄ μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Διδυμοτείχου «Ελευθέρια 2008».
- Τρίτη 21/5 : Αλεξανδρούπολη. Δημοτικό Θέατρο, 9:30΄ μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης «Ελευθέρια 2008».
Το έργο είναι βασισμένο στην φάρσα του Ευγένιου Λαμπίς «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν». Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, ενώ τα σκηνικά και κοστούμια του γνωστού σκηνογράφου - ενδυματολόγου Ντίνου Πετράτου. Παίζουν: Αργυρώ Καραβά, Ιωάννα Μουτουσίδου, Άννα Πατούνα, Νίκος Πατούνας, Σαράντης Σαραντίδης, Μπάμπης Τριανταφυλλάκης και ο Άκης Τσονίδης.