ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 25 Μαΐου 2008

δημαρχειο με σημαια

Έμαθα λοιπόν ότι το δημαρχείο του δήμου Ορφέα απέκτησε επιτέλους Ελληνική σημαία. . .
Η σημαία μας που συμβολίζει τόσα πολλά για το έθνος μας δεν παραμελείται και δεν υποστέλλεται ποτέ και για τίποτα, ούτε φυσικά υπάρχουν δικαιολογίες και μάλιστα φτηνές για την απουσία της ειδικά από δημόσια κτίρια. Και ας μην ξεχνάνε κάποιοι ότι το εθνικό μας σύμβολο που έχει "βαφτεί με αίμα" αιώνες τώρα, είναι αυτό που μας ενώνει όλους τους Έλληνες του κόσμου, μας διδάσκει το παρελθόν μας και μας οδηγεί στο μέλλον. Ως εκ τούτου λοιπόν οφείλουμε να το έχουμε πάντα ψηλά. Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τις πονηρές δικαιολογίες και τα παιχνίδια με τα εθνικά μας σύμβολα (σαν να παίζουν με τα κουβαδάκια τους στην παραλία). Εξάλλου όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας και από το μετερίζι του ο καθένας δώσαμε όρκο να υπηρετούμε την πατρίδα μας και να τιμούμε τα σύμβολά της - [...Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών...]. Αυτό το θυμόσαστε κύριοι;
από:alatzias.blogspot, όπου και μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτηση.
φωτό: σήμερα το απόγευμα από Δημαρχείο Λαβάρων.
Γ.Τ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που με αναρτήσεις στα ιστιολόγιά τους, διέδωσαν το θέμα και του έδωσαν διαστάσεις. Εύχομαι η μη ανάρτηση σημαίας, να ήταν απλά παράληψη.. Χαίρομαι που πλέον και το Δημαρχείο Λαβάρων, όπως όλα τα δημόσια κτήρια της χώρας, έχει Ελληνική Σημαία.
Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και το φίλο που έστειλε στοιχεία και φωτογραφίες.
Δεν είμαστε υπερεθνικιστές, ούτε σημαιολάγνοι. Έλληνες είμαστε που μένουμε συνειδητά στη Θράκη και μάλιστα στο Βόρειο Τμήμα του Έβρου.