ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 20 Μαΐου 2008

πανελληνιες

Ομαλά κύλισε η πρώτη μέρα των πανελλήνιων εξετάσεων. Πρώτο μάθημα ήταν αυτό της έκθεσης και το θέμα αφορούσε τους νέους και την παράδοση.
Στο μεταξύ, ο νομάρχης Έβρου, έστειλε τις δικές του ευχές στους μαθητές
"Γνωρίζω κι ως γονιός, την μεγάλη ένταση των ημερών. Αισθάνομαι τον αγώνα που δίνετε όλοι σας για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Τα παιδιά, τα παιδιά μας δοκιμάζονται για το μέλλον τους.
Εμείς το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε και συμφωνούν όλοι, είναι να σταθούμε δίπλα τους, να διευκολύνουμε το έργο τους, να εξασφαλίσουμε και να διασφαλίσουμε την ποιότητα διεξαγωγής των εξετάσεων, την σωματική και ψυχική τους υγεία.
Σε λίγο θα δοκιμασθούμε όλοι. Κρίνεται η δουλειά και η προσπάθεια όλων.
Η μόρφωση είναι ύψιστο αγαθό και θα έπρεπε να είναι προσβάσιμο σε όλους. Εγώ, προσωπικά, πίστεψα και αγωνίστηκα γι’ αυτό. Ίσες ευκαιρίες για όλους. Εκπαίδευση με κέντρο τον άνθρωπο.
Είναι πεποίθηση όλων ότι αν θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον η παιδεία είναι το μέσον προς αυτό. Το «δικαίωμα στην μόρφωση» ας είναι το σύνθημά μας.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όλοι πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας με υπομονή, δύναμη, μεθοδικότητα και το κυριότερο ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Καλή δύναμη. Καλή επιτυχία", αναφέρει ο Νίκος Ζαμπουνίδης.