ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 24 Μαΐου 2008

αν δεν το δεις...

Λέγεται "Tule" (Taxodium mucronatum), που σημαίνει «γέρος του νερού». Το δέντρο έχει ύψος 14,36 μ., αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι έχει 45 μέτρα περιφέρεια (δηλαδή περίπου 750 κυβικά μέτρα ξυλείας με βάρος πάνω από 509 τόνους). Απαιτούνται 30 άτομα για να το «αγγαλιάσουν». Πολλοί πίστευαν ότι δεν είναι μόνο ένα δέντρο. Εντούτοις, η μελέτη των δειγμάτων DNA από το δέντρο, χρησιμοποιώντας DNA έδειξε ότι είναι στην πραγματικότητα ένα και μόνο άτομο. Λέγεται ότι έχει ηλικία πάνω από 2000 χρόνια


«Αυτό ήταν το πρώτο "μεγάλο δέντρο" που είδα στη ζωή μουαπ' όταν ήμουν παιδί. Το δέντρο βρίσκεται σε μια πόλη που ονομάζεται "Santa Maria del Tule", κοντά στην πόλη της Oaxaca, την πρωτεύουσα του κράτους με το ίδιο όνομα. Τολμώ να πω, ότι η Οαχάκα είναι ένα θαυμάσιο μέρος του μεξικανικού κράτους με πανέμορφες παραλίες και νόστιμο φαγητό, ένα από αγαπημένα μου, δεν αμφιβάλλω. Μπορείτε όλοι να έρθετε για να επισκεφθείτε κάποια μέρα! Big αγκαλιάζει», αναφέρει ο φοιτητής που μας έστειλε το μαιλ.
επικοινωνία με το ιστιολόγιο: tomadak@mail.gr