ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

νομαρχιακο συμβουλιο εβρου

Πρόταση για την ίδρυση «Παρατηρητηρίου Αλιευτικών Δραστηριοτήτων και Ποιότητας Υδάτινου Περιβάλλοντος Ν. Έβρου» θα καταθέσει η Νομαρχία Έβρου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε χτες υπό την προεδρεία του Νομάρχη κ. Νικόλαου Ζαμπουνίδη.
Είναι γνωστό πως στο πλαίσιο της δημιουργίας του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης η Νομαρχία Έβρου καταβάλει ενέργειες για την διασφάλιση του φυσικού πλούτου της περιοχής. Στόχος είναι η βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής σε συνάρτηση πάντα με την διατήρηση του φυσικού πλούτου.
Το Παρατηρητήριο θα λειτουργεί ως τοπικός σύνδεσμος για την παρακολούθηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την λειτουργία του αγωγού. Θα συγκεντρώνει τα απαραίτητα βιβλιογραφικά δεδομένα (G.I.S., βάση δεδομένων), ενώ θα έχει συνεχείς επαφές τόσο με τους ερευνητικούς φορείς της περιφέρειας ΑΜΘ, όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και τον φορέα λειτουργίας του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης. Η έδρα του θα βρίσκεται στην περιοχή της πόλης της Αλεξανδρούπολης και προβλέπεται να κατασκευαστεί σε χώρο ιδιοκτησίας της Νομαρχίας Έβρου.