ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 19 Απριλίου 2008

εξηγουμαι

Το ιστιολόγιο μετρά μόλις 20 μέρες ζωής. Δεν έχει καν σαραντίσει. Όλες οι προτάσεις, τα παράπονα και οι καλοπροαίρετες κριτικές είναι καλοδεχούμενες. Αρκετοί διαμαρτυρηθήκατε ότι δεν μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ.
Σχόλια προς το παρόν δεν θα υπάρξουν, διότι όπως έχετε καταλάβει το ιστιολόγιο είναι επώνυμο και σ’ αυτό δεν χωράνε σχόλια που μπορεί να υβρίζουν ή να κατηγορούν ανώνυμα και χωρίς στοιχεία.
Όποιος θέλει να μιλήσει μέσα από τη σελίδα ας στείλει απλά ένα mail στο tomadak@mail.gr. Τα επώνυμα μηνύματα με τη σαφή ένδειξη επιθυμώ να δημοσιοποιηθεί θα δημοσιεύονται αρκεί να τηρούν τους κανόνες της τεκμηριωμένης άποψης και του κομψού λόγου. Ούτε φοβάμαι, ούτε έχω σκοπό να φιμώσω. Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχει το ιστιολόγιο. Για να εκφραζόμαστε όλοι.

Στο πλαίσιο των παραπάνω, δημοσιεύω ένα μήνυμα και μέρος μηνύματος. Το δεύτερο θα ήθελα να το δημοσιεύσω ολόκληρο, αλλά ο αποστολέας δεν διευκρίνισε αν το αποδέχεται.

“Είναι όμορφο να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με άλλους...ίσως γιατί τότε αυτό το κάτι παίρνει αξία και αποτελεί ένα μικρό κομματάκι στο πάζλ της διαδικτυακής μας παρέας.Λόγια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λεκτικό στόμφο, απλώς γραμμένα σε ένα "ηλεκτρονικό χαρτί" έτσι απλά για να διαβαστούν, να πάρουν μία γοητεία όπως ένα καλό βιβλίο, να κυλήσουν στο διάβα του νου από τον κάθε αναγνώστη με την μορφή όπως αυτός επιθυμεί. Η αμερόληπτη ενημέρωση είναι για τον καθένα μας ένα γεγονός που απλά και μόνο απλά πρέπει να την δεχθούμε...Η αμερόληπτη ενημέρωση είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας των πολιτών που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα....Η αμερόληπτη ενημέρωση αποτελεί την βάση για υγιή Δημοκρατία...Η αμερόληπτη ενημέρωση είναι το εργαλείο του επαγγελματία Δημοσιογράφου...Και εσύ είσαι ένας από αυτούς...Συνέχισε σε παρακαλούμε έτσι....Γιάννη σε παρακαλώ για τους λόγους που γνωρίζεις κρύψε το όνομα...Συγνώμη γι' αυτό....”


“….διαβάζοντας κανείς την ανάρτηση σας "εμάς ρωτάω", θεωρεί αυτονόητο ότι θα μπορούσε να εκφραστεί μέσω του ιστολογίου σας. Διαφορετικά, μάλλον δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός σας " Είμαι σίγουρος. Θα τον αλλάξουμε". Δεν είμαστε όλοι μαζί κ. Τομαδάκη. Ή μάλλον, καλύτερα, εσείς θέτετε κάποιους εκτός. Άραγε γιατί;”