ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

βαμβακι

«Δεν πρόκειται να ισχύσει για φέτος το πλαφόν στην καλλιέργεια βάμβακος.» Αυτό δήλωσε σήμερα ο Αντινομάρχης Αγροτικού Τομέα Μιχάλης Κογιομτζής σε ανακοίνωση που απευθύνεται προς τους αγρότες του νομού που θέλουν να σπείρουν βαμβάκι για το 2008.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Κογιομτζής σήμερα το πρωί με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χρήστο Αυγουλά έλαβε επισήμως την απάντηση του Υπουργείου ότι θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα που εφαρμόστηκαν και πέρυσι για την καλλιέργεια βαμβακιού. «Η συζήτηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και ό,τι μέτρα παρθούν θα ισχύσουν από το 2009. Όσοι επιθυμούν να σπείρουν βαμβάκι, σε ξερικά ή ποτιστικά χωράφια, θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα του 2007. Δηλαδή, θα πρέπει να έχουν πιστοποιημένο σπόρο, από 900 έως 1.200 γραμμάρια, και να έχουν μια πυκνότητα φυτών περίπου 8.000 φυτά το στρέμμα.» δήλωσε ο κ. Κογιομτζής. Και πρόσθεσε «Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση παράδοσης κάποιων κιλών για να πάρουν την επιδότηση που είναι συνδεδεμένη με την καλλιέργεια, ύψους 50-60 ευρώ το στρέμμα, ανάλογα με τον αριθμό στρεμμάτων που θα καλλιεργηθούν σε όλη την χώρα.»