ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ορεσταρα για Α1

Η ομάδα βόλεϊ της Ορεστιάδας, πέρασε το πρώτο εμπόδιο στην μάχη της επιστροφής στην Α1. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και αποζημίωσαν τους 20 πιστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην Πολίχνη από την Ορεστιάδα. Με τον Κεμανετζή να ζωγραφίζει, τον Νταντή να καρφώνει ασταμάτητα, τον Ζαπριάνοφ να νοιώθει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, τον Καρδαμανίδη να επιστρέφει και τον Γραμματικόπουλο απλά να επιβάλλεται με την παρουσία του και μόνο, οι ακρίτες δεν είχαν άλλη επιλογή. Επιβλήθηκαν με 2-3 σετ και η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία είναι πλέον πιο κοντά.
Ο Φοίνικας Σύρου (κέρδισε με 3-1 τους Ίωνες) είναι δύσκολη ομάδα και θέλει και αυτή να παίξει στην Α1. Οι νησιώτες έχουν πλεονέκτημα έδρας και αναμένεται να πιέσουν πολύ την Ορεστιάδα. Όμως ο όρκος των Πρασίνων είναι ισχυρός και αν συνοδευτεί με καθολική συμμετοχή φιλάθλων τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα.
Η αποστολή της Ορεστιάδας θα επιστρέψει λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματά.
Υ.Γ. Τα παραπάνω δεν αποτελούν και τόσο αντικειμενικό ρεπορτάζ, αλλά ελπίζω να μου επιτρέψετε σήμερα να είμαι λίγο περισσότερο οπαδός, γιατί μετά τη δημοσίευση του ονείρου μου, κάποιοι με πήραν τηλέφωνο να με πειράξουν. . . Αν πάντως δω όνειρο στην επόμενη φάση, θα το ξαναδημοσιεύσω.
Τα σετ του αγώνα: 26-24, 19-25, 26-24, 22-25, 14-16

φώτο από τον αγώνα Ορεστιάδας - Φοίνικα Σύρου