ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 29 Απριλίου 2008

oικουμενικο πατριαρχειο

Παράπονα για τη στάση της Τουρκίας απέναντι στο Φανάρι έκανε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος απευθυνόμενος σε προσκυνητές από το Κιλκίς. «H ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας αναπτερώνει τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο», είπε, σημειώνοντας ότι «για την ώρα δεν είδαμε κάτι το συγκεκριμένο».
Ο Πατριάρχης συνέχισε: «Ούτε η Χάλκη επαναλειτούργησε ούτε τα προβλήματα με τις περιουσίες των Κοινοτήτων μας, των Εκκλησιών μας και των Ιδρυμάτων μας έχουν τακτοποιηθεί, παρά την έκδοση του νέου βακουφικού νόμου ούτε ούτε..... Αλλά ελπίζουμε».
Πρόσθεσε: «Είναι μέσα στα σχέδια, μέσα στη βουλή του Θεού να αίρει η Μητέρα Εκκλησία το Σταυρό της και να πορεύεται διά μέσου των αιώνων, όπως θα έλεγε ο Απόστολος Παύλος ''διά δυσφημίας καί ευφημίας, διά πλάνης και αληθείας''. Ως Μητέρα Εκκλησία, ως Οικουμενικό Πατριαρχείο έχουμε τα θετικά, έχουμε τις εξάρσεις ανατάσεως, έχουμε και τα πολύ δυσάρεστα, πολύ συχνά, δυστυχώς», κατέληξε.
flash.gr