ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

απαντηση σε ερωτηση τσιαουση

Σε απάντηση της ερώτησης που είχε καταθέσει η Βουλευτής Νομού Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση προς τις Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων & Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με αντικείμενο την ομηρία κτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται σε δασικές περιοχές καθώς και σε περιοχές Natura 2000, αναφέρεται:
«Σε ότι αφορά την αδυναμία εγκατάστασης και μόνιμης λειτουργίας κτηνοτροφικών μονάδων σε δασικού χαρακτήρα εκτάσεις εντός περιοχών Natura, κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και λαμβάνοντας υπόψη την ερώτησή σας που καταθέσατε στις 09/06/2010, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και
Τροφίμων & Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με σκοπό την επίλυση του θέματος μέσω σχετικής απόφασης.
Η απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, εξεδόθη με αρίθμ. Πρώτ. 183957/4238ΠΕ/11-06-2010 και έτσι δόθηκε λύση για τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις στις περιοχές Natura ».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης που κατέθεσε η κα Τσιαούση Ελένη προς τις Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων & Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο/link:
http://www.tsiaousieleni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=133:-natura-2000-&catid=11:2010-02-18-23-27-02&Itemid=14