ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

σαν πας στη βουλγαρια

«Είσοδος ελεύθερη... πληρώνετε στην έξοδο», θα έπρεπε να γράφει πινακίδα κατά την είσοδο στη Βουλγαρία, μετά τον τελευταίο ειδικό συνοριακό φόρο που επέβαλε η γειτονική χώρα, ο οποίος πληρώνεται μόνο κατά την έξοδο από τη χώρα και μόνον από τους Έλληνες και τους οδηγούς της Ε.Ε. Ο καταχρηστικός αυτός ειδικός φόρος επιβάλλεται τον τελευταίο μήνα προκαλώντας


την αντίδραση και την αγανάκτηση όλων των Ελλήνων καθώς και των ξένων οδηγών. Ωστόσο, δεν επιβάλλεται στους Βούλγαρους οδηγούς.

Το γεγονός έχει προκαλέσει την αντίδραση του νομάρχη Σερρών, Στέφανου Φωτιάδη, ο οποίος το χαρακτήρισε ως αυθαίρετη απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης, ενώ έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το ζήτημα που έχει ανακύψει.


Η βουλγαρική κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, αφού δεν έχει ενημερώσει ούτε επισήμως ούτε και ανεπισήμως την ελληνική κυβέρνηση, για τους λόγους της επιβολής του ειδικού αυτού συνοριακού φόρου.

Το «χαράτσι» των πέντε ευρώ έχει ισχύ μία εβδομάδα. Δηλαδή, σε περίπτωση που κάποιος οδηγός μεταβεί στη γείτονα στο διάστημα αυτό δεν το ξαναπληρώνει.
http://www.seleo.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μήπως τα 5 ευρώ είναι για την χρήση του οδικού δικτύου (διόδια ) ??