ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

επιστροφη σταματοπουλου στην ορεστιαδα

Την επιστροφή του Μπάμπη Σταματόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας για τα επόμενα τρία χρόνια αποφάσισε η διοίκηση των «πρασίνων» κατά το χθεσινό Δ.Σ. που πραγματοποίησε.

Ο Μπάμπης Σταματόπουλος θα είναι ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας για τα επόμενα χρόνια έπειτα από την σχετική απόφαση που πάρθηκε από τη νέα
διοίκηση της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός καλείται για δεύτερη φορά να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και ουσιαστικά να βγάλει τα…«κάστανα από την φωτιά» στην Β Εθνική, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο.

Να θυμίσουμε ότι πρώτη επιστροφή του Σταματόπουλου έγινε το 2008 όταν η ομάδα είχε υποβιβαστεί στην Α2 έχοντας εκείνο το καλοκαίρι μόνο 4 παίκτες στο δυναμικό της και στη συνέχεια κατάφερε να την φθάσει μέχρι τα Play – off ανόδου κόντρα στον Φοίνικα Σύρου χάνοντας το εισιτήριο προς την Α1 στο τελευταίο αγώνα.

Ο νέος τεχνικός του ΑΟΟ καλείται σήμερα να οδηγήσει τους «πράσινους» από την Β εθνική στην Α2, κάτι που δεν φοβήθηκε να ξεκαθαρίσει από τις πρώτες του δηλώσεις στο ORESTIADAVOLLEY.BLOGSPOT.COM υπογραμμίζοντας «Αποκλειστικός στόχος της ομάδας τη φετινή χρονιά είναι η πρώτη θέση και η άνοδος. Κάθε αγώνας για εμάς θα είναι σαν τελικός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Αυτή είναι η πραγματικότητα πλέον για εμάς σε ένα πρωτάθλημα 8 ομάδων. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, καθώς η ομάδα δεν θα πρέπει να χάνει σετ. Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και αν επαναπαυτείς μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά, ιδίως στην έδρα τους».

Κατά τις διαπραγματεύσεις του με τη νέα διοίκηση ο Μπάμπης Σταματόπουλος, αφού χάρισε τις παλαιότερες οφειλές του ΑΟΟ προς το πρόσωπό του, το μόνο που ζήτησε ήταν οικονομική φερεγγυότητα της ομάδας προς τους παίκτες, τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΟ

«Πάντα με βάση και γνώμονα τις επιτυχίες της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Ορεστιάδας, το Δ.Σ. με την πρέπουσα σοβαρότητα αποφάσισε τη συνεργασία του με τον προπονητή – γυμναστή Σταματόπουλο Χαράλαμπο, ο οποίος τίθεται προπονητής της ομάδας αντρών και επικεφαλής του προπονητικού team των υπολοίπων τμημάτων.
Συμφωνήθηκε δε η από κοινού συνεργασία και παραμονή του στον Α.Ο. Ορεστιάδας, για τρία χρόνια. Από πλευράς Δ.Σ. του ευχόμαστε καλές επιτυχίες».

ΥΓ. Ελπίζουμε η δεύτερη παρουσία του Μπάμπη Σταματόπουλου στην ομάδα να εκτιμηθεί περισσότερο από μερικούς παράγοντες καθώς η απομάκρυνσή του την προηγούμενη φορά ήταν άκομψη όσο και άδικη προς το πρόσωπό του και την γενικότερη παρουσία του στον ΑΟΟ.


Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

http://orestiadavolley.blogspot.com/2010/08/blog-post_10.html