ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 06-08-2010 και ώρα 10.00΄, στην Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Γέφυρας Κήπων, ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτ/το συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά οι δύο (2) επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος και ο οδηγός του δεύτερου, οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Π.Γ.Ν.Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 08.20΄ ώρα της 06-08-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, καθώς και δύο (2) λαθρομετανάστες.
Ειδικότερα, κατά τον Αστυνομικό έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος αλλοδαπός βρέθηκαν κρυμμένοι στο χώρο των αποσκευών, δύο (2) λαθρομετανάστες.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

ΚΛΟΠΗ
Πρωινές ώρες της 07-08-2010, δύο (2) ημεδαποί δράστες, αφού εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα 64χρονου, στην Αλεξ/πολη, ερεύνησαν τον χώρο και αφήρεσαν ένα (1) τσαντάκι και μία (1) γυναικεία τσάντα, τα οποία περιείχαν τριακόσια εξήντα (360) και ενενήντα (90) ευρώ αντίστοιχα, τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων και μία (1) αστυνομική ταυτότητα. Επίσης από το χώρο αφήρεσαν εβδομήντα (70) ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και δύο (2) ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Κατόπιν αναζητήσεων από περιπολούντες Αστυνομικοί, οι δράστες ανευρέθηκαν και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης
Τα χρηματικά ποσά και τα αντικείμενα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ
Πρωινές ώρες της 07-08-2010, ένας (1) ημεδαπός δράστης, αφού αναρριχήθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος 58χρονου, στην Αλεξ/πολη, εισήλθε εντός αυτού με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα ή αντικείμενα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή. Κατόπιν αναζητήσεων συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υ.Α. Αλεξ/πολης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Τις βραδινές ώρες της 06/07-08-2010, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης διενήργησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αλεξ/πολη, χρησιμοποιώντας και ειδική συσκευή μέτρησης ήχου (ηχόμετρο). Κατά τους ελέγχους διαπίστωσαν ότι από τη μουσική δύο (2) καταστημάτων, προκαλείτο ηχορύπανση. Επίσης το ένα από τα δύο καταστήματα λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή. Σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, σε βάρος των υπευθύνων των κατ/των.
Επιπλέον, ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες Αρχές για την επιβολή των προβλεπομένων διοικητικών κυρώσεων.