ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθη την 13-08-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ένας (1) αλλοδαπός για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας δύο (2) λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα, την 04.30΄ ώρα της 13-08-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, τελωνιακός υπάλληλος ενετόπισε τους δύο λαθρομετανάστες, οι οποίοι προσπάθησαν, εκμεταλλευόμενοι το συνωστισμό στο ρεύμα εισόδου, να εισέλθουν στη Χώρα, χωρίς τον νόμιμο έλεγχο.
Ακολούθησαν έλεγχοι σε διερχόμενα οχήματα και βρέθηκε ένα Ι.Χ.Ε., με οδηγό 33χρονο αλλοδαπό, στο χώρο αποσκευών του οποίου υπήρχε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη. Στην κρύπτη βρέθηκαν ένα διαβατήριο και ένα ναυτικό φυλλάδιο, που ανήκαν στους λαθρομετανάστες. Επίσης, βρέθηκε ένα ακόμη διαβατήριο, που ανήκει σε άλλο άτομο, το οποίο δεν εντοπίσθηκε.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 33χρονος μετέφερε τους δύο αλλοδαπούς και πριν τον Τουρκικό έλεγχο αποβιβάσθηκαν και πεζή έφτασαν στο σημείο σύλληψής τους.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτ/το και τα ανευρεθέντα διαβατήρια και έγγραφα.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 2 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ


Την 13/08/2010 και ώρα 18.00΄, στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης, Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Δ.Χ. επιβατηγό αυτ/το που οδηγούσε 37χρονη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός του Ι.Χ.Ε..
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Σαμοθράκης και στη συνέχεια, για περαιτέρω εξετάσεις στο Περ. Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης.
Την προοανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης.

ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΠΕΖΟΥ
Την 13/08/2010 και ώρα 23.00΄, στην Αλεξ/πολη, δίκυκλη μοτ/τα που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 64χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Περ. Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης.
Ενεργείται προανάκριση.
ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 14/08/2010 και ώρα 01.30΄, στην Παλαγία Αλεξ/πολης, δίκυκλη μοτ/τα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός.
Ο τραυματισθείς στο Περ. Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης.
Την προοανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.