ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

γιαννακιδης και παυλιδης για περιφερειαρχες

Είναι τελειωτικό. Ο Νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης και ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης θα είναι οι μονομάχοι των περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Οι υποψηφιότητες και των δύο, θα ανακοινωθούν ανάμεσα στο διάστημα 22 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου το αργότερο, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να βολιδοσκοπούν υποψηφίους με σκοπό να στελεχωθούν τα περιφερειακά ψηφοδέλτια στους 5 νομούς.
Η Piazza είναι σε θέση να γνωρίζει όλους τους αντιπεριφερειάρχες και των δύο συνδυασμών, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Μετά τις 20 Αυγούστου θα σας δώσει τα πρώτα ονόματα…
Πάντως στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο στις τελευταίες βουλευτικές
εκλογές είχε αποσπάσει προβάδισμα σε όλες τις περιφέρειες- το μεγαλύτερο με 32,59% στην Κρήτη και το μικρότερο με 1,38% στην Πελοπόννησο-, επιδιώκουν με τις επιλογές των προσώπων που θα κάνουν να διατηρηθεί το «πράσινο» χρώμα παντού. Αντιθέτως στη ΝΔ τρέφουν ελπίδες για σίγουρη νίκη των υποψηφίων τους σε τρεις περιφέρειες, όπου μπορούν να ανατρέψουν εύκολα τους εκλογικούς συσχετισμούς του 2009, καθώς οι αποστάσεις με το ΠΑΣΟΚ ήταν μικρές: στην Κεντρική Μακεδονία, στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Μακεδονία.
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/08/blog-post_09.html#Scene_1