ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΑΛΣΤΩΝ - ΥΠΕΞΑΧΘΕΝΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
Συνελήφθησαν την 05.00΄ ώρα της 04/08/2010 στους Κήπους, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων δύο (2) αλλοδαποί, 22 και 28 ετών, κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.
Συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί μετέβησαν στους Κήπους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα. Κατά το διαβατηριακό έλεγχο κατείχαν και επέδειξαν βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλαστές και ανήκουν σε σειρά κλεμμένων ασυμπλήρωτων βεβαιώσεων.
Οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη Χώρα προ 4ετίας και έκτοτε παρέμεναν παράνομα.
Κατασχέθηκαν οι πλαστές βεβαιώσεις.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Συνελήφθη την 04/08/2010 και ώρα 11.00΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης ένας ημεδαπός, 35 ετών, για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ο δράστης την ίδια ημέρα και ώρα 11.00΄, εντοπίσθηκε να οδηγεί δίκυκλο μοτ/το, με το οποίο μετέφερε ένα ψυγείο αυτοκινήτου. Κατά την εξέτασή του ομολόγησε ότι αφήρεσε το μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 30χρονου, την 04/08/2010 και ώρα 02.30΄. Στη συνέχεια, μετέβη με αυτό σε κτήμα, απ’ όπου αφήρεσε το ψυγείο από Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας 27χρονου.
Ακολούθησε, νομότυπη έρευνα στην οικία του, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, όπου βρέθηκαν μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία πειρέχουσα 0,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και ένδεκα (11) δισκία STEDON.
Τα κλαπέντα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠOY ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 16.30΄ ώρα της 04/08/2010, στην Αλεξ/πολη, στο χώρο προ της εισόδου του Λιμένα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας (1) ημεδαπός 22 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο Αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξ/πολης και μετά από πρόσκλησή τους, τους παρέδωσε μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 0,4 γραμμαρίων, που κατείχε.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
Συνελήφθησαν την 11.30΄ ώρα της 04-08-2010 από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων δύο (2) αλλοδαπές, 61 και 33 ετών, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας ενός (1) λαθρομετανάστη.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, επιβαίνουσες σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε η πρώτη, μετέβησαν στους Κήπους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη Χώρα. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένος στο χώρο των επιβατών ένας αλλοδαπός, 38 ετών, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 04/08/2010 και ώρα 22.45΄, στην Εγνατία Οδό, 4,5 χλμ. από Κόμβο ΒΙ.ΠΕ. Αλεξ/πολης προς Κόμβο Παλαγίας, Δ.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε 34χρονος αλλοδαπός, προσέκρουσε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Περ. Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης για νοσηλεία.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.