ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

παναγια σουμελα

θυγατρική του ΟΤΕ, Hellas Sat, ανακοίνωσε ότι ο ελληνικός δορυφόρος HELLAS SAT-2 παρέχει δορυφορική χωρητικότητα για τη μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας από την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ΕΡΤ-3 και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο ελληνικός δορυφόρος HELLAS SAT-2 θα προσφέρει δωρεάν τη δορυφορική χωρητικότητα -στις ώρες που απαιτείται ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο- για τη μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας από την Ιερά Μονή της Παναγίας του Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου. «Η θυγατρική του ΟΤΕ, Hellas Sat, θεωρεί τιμή της να συμμετέχει στο μοναδικό αυτό γεγονός της Ορθοδοξίας και ευχαριστεί τη διοίκηση της ΕΡΤ-3, που της παρέχει αυτή τη δυνατότητα», τονίζεται
σε ανακοίνωση της Hellas Sat. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από την κεραία του δορυφόρου S2, η οποία καλύπτει με ισχυρό σήμα τη Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία μέχρι το Αφγανιστάν.
http://www.sofiatimes.com