ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

αθλητικη ενωση διδυμοτειχου

Με τη παρουσία ακετών μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου, ξεκίνησε η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας, στις εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Ισαακίου. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Ζήσης Γρηγορίδης κατά την πρώτη ημέρα έθεσε τους στόχους και το πλαίσιο λειτουργίας και κατόπιν πραγματοποίησε τη πρώτη προπόνηση.
Στους ρυθμούς της νέας περιόδου 2010-2011 μπαίνει και η ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου, υπό τη τεχνική ηγεσία του κ. Μπάμπη Παρασχούδη. Στις εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Ελληνοχωρίου, όπου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις, είναι όλα έτοιμα.
Η διοίκησή μας, σε συνεργασία
με τη δημοτική αρχή και την επιτροπή του δημοτικού σταδίου, ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών για τη κατασκευή του νέου χλοοτάπητα του σταδίου.
Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αφανείς εργάτες που έχουν τη ευθύνη στις δύο προαναφερθείσες γηπεδικές εγκαταστάσεις, για τη κατανόηση και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν και μας παραχώρησαν τα γήπεδα, τα οποία με τόσο μεράκι φροντίζουν.