ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

λαθρομεταναστες

Πλήθος αντιδράσεων στις τοπικές κοινωνίες έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου περί δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών σε ανενεργά στρατόπεδα. Όπως αποκάλυψε ο κ. Παυλόπουλος σε συνέντευξή του, τα νέα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας των λαθρομεταναστών θα δημιουργηθούν στη Ριτσώνα, τον Εβρο και τον Ασπρόπυργο. Επιπλέον αποκάλυψε ότι εξετάζεται η περίπτωση να γίνει κέντρο στην περιοχή της Καβάλας, μακριά από την περιοχή της Κεραμωτής, ενώ συνεχίζουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του κέντρου στη περιοχή του Ρίου, «για να μη δούμε φαινόμενα αντίστοιχα με εκείνα τα οποία παρατηρήθηκαν στην Πάτρα».
Αναφορικά με το στρατόπεδο της Ριτσώνας, το Δημοτικό Συμβούλιο στην Αυλίδα έχει ήδη διατυπώσει την πλήρη αντίθεσή του προαναγγέλοντας κινητοποιήσεις, ενώ σε ανάλογες κινήσεις προσανατολίζονται και οι κάτοικοι και οι φορείς των υπόλοιπων περιοχών όπου θα δημιουργηθούν τα κέντρα.
Την ίδια ώρα δε λείπουν οι αντιδράσεις και από τις κοινότητες μεταναστών στην Ελλάδα, καθώς οι εκπρόσωποι τους ζητούν πολιτικό άσυλο και νομιμοποίηση και όχι επαναπατρισμό σε εμπόλεμες ή επικίνδυνες ζώνες.
Στα στρατόπεδα υπολογίζεται πως θα φιλοξενηθούν περίπου επί δώδεκα μήνες περισσότεροι από 5.000 παράνομοι μετανάστες με στόχο να ανακυκλώνονται το συντομότερο και ύστερα -βάσει του αρχικού σχεδίου- είτε να τους δίνεται άσυλο είτε να επαναπατρίζονται.
protothema.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανε καλα ρε;Θελουν πολιτικο ασυλο;Μας ρωτησε κανεις αν τους θελουμε;Αν ειναι δυνατον,ολη η Ασια και δη η ρακενδυτη να μπει στην Ελλαδα.Τα σχεδια των Αμερικανων υλοποιουν ολοι;Μετα σου λεει Ευρωπη.