ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

βροχη τα πλαστα χαρτονομισματα των 100 ευρω στη θρακη

«Βομβαρδίζουν» με πλαστά χαρτονομίσματα της αγορά της Θράκης τα κυκλώματα των παραχαρακτών από τη Βουλγαρία, χρησιμοποιώντας ως «βαποράκια» για να τα πλασάρουν άτομα ελληνικής καταγωγής, πολύ νέους ή ηλικιωμένους που έχουν άγνοια κινδύνου!

Μόλις χθες, μίας 60χρονη γυναίκα πήγε σε τράπεζα της Ξάνθης και ζήτησε να «χαλάσει» 12 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ σε μικρότερα… Οι υπάλληλοι της τράπεζας υποψιάστηκαν ότι κάτι ύποπτο κρυβόταν, υπέβαλαν σε έλεγχο τα χαρτονομίσματα και ήταν διαπίστωσαν ότι πλαστά! Έτσι, ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν την 60χρονη η οποία αποκάλυψε κατά την προανάκριση ότι της τα είχε δώσει ένας 49χρονος για να τα πάει στην τράπεζα, χωρίς να της πει ότι δεν ήταν γνήσια!

Ο 49χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα, ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει τα χαρτονομίσματα από ένα Βούλγαρο στο ένα τρίτο της αξίας των γνησίων και, μαζί με την γυναίκα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστού νομίσματος. Αυτό, όμως, δεν ήταν το πρώτο κρούσμα…

Το βράδυ της Πέμπτης στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης –Ορεστιάδας άνδρες της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο 22χρονοι Έλληνες και βρήκαν 14 εμφανώς πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Ο ένας από τους νεαρούς ομολόγησε ότι προμηθεύτηκε 18 πλαστά χαρτονομίσματα από έναν άγνωστό του Βούλγαρο, πληρώνοντας 33 ευρώ για το καθένα.

Οι δύο νεαροί παραδέχτηκαν ότι διοχέτευσαν τα τέσσερα πλαστά που έλειπαν σε τρία καταστήματα, ένα στην Αλεξανδρούπολη και δύο στην Κομοτηνή και έπαιρναν κάθε φορά ως ρέστα από 65 ως 70 ευρώ! Και οι δύο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

www.protothema.gr