ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

πυροβολισμοι

Μουσουλμάνος πυροβόλησε χθες τα ξημερώματα αλλοδαπούς πιστούς φιλοξενούμενους του ιμάμη, ενώ βρίσκονταν στο προαύλιο τεμένους στους Σιδεράδες Ροδόπης. Το περιστατικό συνέβη στο τζαμί του χωριού. Κάτοικος των Σιδεράδων, που μένει πλησίον του τεμένους, ενοχλημένος λογομάχησε με μια παρέα ανδρών, οι οποίοι κάθονταν στον περίβολο του ναού και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον τους, τραυματίζοντας στα χέρια και στα πόδια τον έναν.
Οι άνδρες που ήταν εκεί προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν, αλλά ο δράστης κατάφερε επιπλέον χτυπήματα με την κάνη και το κοντάκι του όπλου τύπου Flober, στον ήδη τραυματισμένο από τα σκάγια. Ο ιμάμης του τεμένους, που ξύπνησε από τους πυροβολισμούς, είδε τον νεαρό να αιμορραγεί και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε με καθυστέρηση, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να χειρουργηθεί.
Το θύμα, ένας 30χρονος, γεννημένος στην Τουρκία και μόνιμος κάτοικος Μπελς Αυστρίας, είναι επισκέπτης στο χωριό και φιλοξενείται στο τζαμί από την ιμάμη της περιοχής, κ. Χακή. Η έντονη λογομαχία μεταξύ δράστη και θύματος είχε ξεκινήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- από νωρίς το απόγευμα για άγνωστη αιτία. Ο δράστης συνελήφθη μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς πέραν των υπολοίπων αξιόποινων πράξεων κατείχε και το όπλο παράνομα. Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.
zougla.gr