ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

απαραδεκτη αποφαση του οσε

Την έντονη διαμαρτυρία της προς τη Διοίκηση του ΟΣΕ εκφράζει η Νομαρχία Έβρου, για την απόφαση της να τροποποιήσει από 1η Αυγούστου τα δρομολόγια Αθήνα – Αλεξανδρούπολη - Δίκαια που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την απομόνωση και μεγάλη ταλαιπωρία των κατοίκων του νομού και κυρίως του Βορείου Έβρου.
Σύμφωνα με το σημερινό πρόγραμμα του ΟΣΕ υπάρχει δρομολόγιο Αθήνα – Αλεξανδρούπολη - Δίκαια με διανυκτέρευση στα Δίκαια, αναχώρηση από τα Δίκαια στις 5.30 το πρωί και άφιξη στην Αλεξανδρούπολη στις 8.00 το πρωί. Το απευθείας αυτό δρομολόγιο για τα Δίκαια, που εξυπηρετούσε τους κατοίκους του Τριγώνου και του Βορείου Έβρου στις επαφές και συναλλαγές τους με υπηρεσίες και αρχές της Αλεξανδρούπολης, η Διοίκηση του ΟΣΕ αποφάσισε να το καταργήσει.
Επίσης, ο ΟΣΕ σε δυο ακόμη δρομολόγια από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη - Δίκαια καταργεί την άμεση ανταπόκριση για τα Δίκαια. Από 1η Αυγούστου οι επιβάτες από Αθήνα για τα Δίκαια υποχρεώνονται να αναμένουν δύο και τρεις ώρες στο σταθμό της Αλεξανδρούπολης, περιμένοντας το επόμενο τρένο με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.
Η Νομαρχία απαιτεί από τη Διοίκηση του ΟΣΕ να παραμείνουν τα υπάρχοντα δρομολόγια και να μην προχωρήσει στην τροποποίηση τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα φέρει το θέμα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο για τη λήψη δυναμικών αποφάσεων.