ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

θρακη μου

Ενα ακόμη βήμα στην προσπάθεια που καταβάλλει η Αγκυρα για εγγραφή στη διεθνή ατζέντα ζητήματος «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη έγινε στην 36η Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού της Ισλαμικής Διάσκεψης στη Δαμασκό.
Για μια ακόμη φορά (με τρόπο που πλέον παίρνει μόνιμη και θεσμική μορφή) εκδόθηκε ψήφισμα από την υπουργική Σύνοδο, όπου έκανε το ντεμπούτο του ο νέος υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Α. Νταβούτογλου, στο οποίο υιοθετούνται όλοι οι ισχυρισμοί της Αγκυρας και διατυπώνονται και συγκεκριμένες απαιτήσεις από την Ελλάδα.
Στο ψήφισμα ο ΟΙΔ ζητά από την Ελλάδα να πάρει μέτρα για τον σεβασμό των «δικαιωμάτων και της ταυτότητας της τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη» και απαιτείται η αναγνώριση των «εκλεγμένων» μουφτήδων σε Ξάνθη και Κομοτηνή.
Η ιθαγένειαΕπίσης οι υπουργοί Εξωτερικών ζητούν από την Ελλάδα να ικανοποιήσει το αίτημα για εκλογή νέας διαχειριστικής επιτροπής των βακουφίων και να προσαρμόσει τον σχετικό νόμο έπειτα από διαβούλευση με τους εκπροσώπους της μειονότητας και εκφράζεται «λύπη» για την πρακτική της Ελλάδας να διορίσει τους 240 ιεροδιδασκάλους.
Η ΟΙΔ καλεί την Ελλάδα να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια στα «δεκάδες χιλιάδες» μέλη της μειονότητας, που τους αφαιρέθηκε με το άρθρο 19 και εκφράζεται λύπη για την «απαγόρευση λειτουργίας της Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης» και της χρήσης του όρου «τουρκική μειονότητα».
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ισλαμικής Διάσκεψης στο ψήφισμά τους καλούν τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού κ. Ισχάνογλου να προετοιμάσει νέα έκθεση σχετικά με την πρόοδο στα συγκεκριμένα θέματα και να την υποβάλει στην επόμενη 37η Σύνοδο του ΟΙΔ.
Εφ. "Έθνος" Διαβάστε περισσότερα...

σουφλι, γιορτη μεταξιου




Διαβάστε περισσότερα...

διασπορα

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες του "t" στη Σιγκαπούρη. Διαβάστε περισσότερα...

αλεξανδρουπολη

Τα καλαθάκια των σκουπιδιών είχαν μετατρέψει σε λεκάνη τουαλέτας μικροί αθλητές της κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη. Μετά λοιπόν από πολλές παρατηρήσεις και ενώ τα παιδιά δεν πειθαρχούσαν ο προπονητής τους όπως ο ίδιος ισχυρίζεται αναγκάστηκε να προβεί σε μία προχωρημένη μέθοδο. Αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερα μέσα στα αποδυτήρια προκειμένου όπως λέει να τα συνετίσει και να τα κάνει να σταματήσουν χωρίς να έχει σκοπό να καταγράφει τις κινήσεις των παιδιών. Η ενέργεια όμως του προπονητή εξόργισε γονείς και συναδέλφους του και έτσι το θέμα πήρε διαστάσεις. Διαβάστε περισσότερα...

αναγνωστης







Διαβάστε περισσότερα...

παμμε

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. στο εκλογικό περίπτερο του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου (Σταδίου και Αιόλου γωνία) , η κεντρική προεκλογική ομιλία του κόμματος στην Αθήνα, από τους Στέλιο Παπαθεμελή και Κώστα Ζουράρι. Καλούνται όλοι οι φίλοι του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Παράλληλα, το Κόμμα Ελλήνων Συνταξιούχων (Κ.Ε.ΣΥ) προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του και όλους τους υποστηρικτές του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου (ΠΑ.Μ.ΜΕ) σε μια πανηγυρική Μουσικοχορευτική Βραδυά με ζωντανή ορχήστρα και πλήρες μενού φαγητού - ποτού, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009 στις 9 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΑCROPOL (Ομόνοια). Θα παραβρίσκεται και θα μιλήσει στην εκδήλωση ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑ.Μ.ΜΕ Στέλιος Παπαθεμελής. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 211 115 73 90, 211 115 87 88, 6978 720342, 6946 436780. Τιμή Πρόσκλησης: 25 Ευρώ. Διαβάστε περισσότερα...

ευρωεκλογες

Διαβάστε περισσότερα...

αναγνωστης

Διαβάστε περισσότερα...

εθνικη

Την Παρασκευή και το Σάββατο η εθνική ομάδα βόλεϊ θα βρίσκεται στην Ορεστιάδα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Διαβάστε περισσότερα...

με το φακο του γρηγορη αζοριδη


Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ο μιχαλης καρχιμακης στο διδυμοτειχο
















Διαβάστε περισσότερα...

εξαρθρωθηκε κυκλωμα κινεζων λαθροδιακινητων

Κύκλωμα που συντόνιζε τη μεταφορά, ακόμη και ανήλικων, λαθρομεταναστών από τον Έβρο προς τη Θεσσαλονίκη εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

«Εγκέφαλοι» του κυκλώματος δύο Κινέζοι 40 και 49 ετών. Το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στην περιοχή της Ξηροκρήνης, την ώρα που μετέφεραν με φορτηγό 17 λαθρομετανάστες. Ανάμεσά τους ήταν και δύο παιδιά.

Ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

www.zougla.gr

Διαβάστε περισσότερα...

αγωγος πετρελαιου

Σε έναν πρότυπο τερματικό σταθμό φόρτωσης πετρελαίου, ξενάγησαν Έλληνες και Βούλγαρους αιρετούς της αυτοδιοίκησης, υπηρεσιακούς παράγοντες και δημοσιογράφους, οι υπεύθυνοι της εταιρείας κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη. Ο σταθμός αυτός βρίσκεται κοντά στο Νοβοροσίσκ της Ρωσίας και είναι ένας από τους δύο απ’ όπου θα φορτώνεται πετρέλαιο σε τάνκερς για να μεταφερθεί στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και από εκεί στην Αλεξανδρούπολη. Διαβάστε περισσότερα...

απολυσεις στην ορεστιαδα

Ανήσυχοι είναι οι εργαζόμενοι της Ορεστιάδας για τις θέσεις εργασίας τους καθώς μία επιχείρηση προχώρησε σε απολύσεις, ενώ ακόμα μία για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει απλήρωτο το προσωπικό της. Το εργατικό κέντρο Ορεστιάδας μέσω του προέδρου του στέλνει ηχηρό μήνυμα και είναι έτοιμο να αντιδράσει. Διαβάστε περισσότερα...

κορακλα


Φίλε Τόλη Σίσκο μάγκα, πρώην αντιδήμαχε Βύσσας να σου ζήσει η κόρη.
Να πάρει τα καλά στοιχεία από εσένα και τη Δήμητρα.
Σύντομα κι ο γιος, ο οποίος να σε ξεπεράσει και να γίνει μάγκας Δήμαρχος.
Διαβάστε περισσότερα...

με το φακο του γρηγορη αζοριδη



Μία σπάνια πεταλούδα για το Σαββατοκύριακο.
Διαβάστε περισσότερα...

ευρωεκλογες

ΘΕΜΑ: Παροχή έκπτωσης για τους διακινούμενους δικαστικούς αντιπροσώπους εφόρους καθώς και εκλογείς κατά τις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουνίου 2009 για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σχετικά με τις εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων των δικαστικών αντιπροσώπων, εφόρων και εκλογέων που θα μετακινηθούν για εκτέλεση υπηρεσίας, και άσκηση των καθηκόντων τους, αντίστοιχα, στις επερχόμενες εκλογές της 7ηί Ιουνίου 2009, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σας γνωρίζουμε τα εξής:
Α. Από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος, παρέχεται έκπτωση στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και τους εφόρους, 30% στις τιμές εισιτηρίων του Σιδηροδρόμου, για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων η οποία θα ισχύει από 4 Ιουνίου 2009 μέχρι και 10 Ιουνίου 2009.
Σε περίπτωση χρησιμοποίησης αμαξοστοιχιών Inter City Express & Inter City κλινοθεσίων ή κλιναμαξών, καθώς και των συνοδευόμενων αυτοκινήτων θα εισπράττεται πέραν του εισιτηρίου και το προβλεπόμενο κατά περίπτωση συμπλήρωμα, στα ακέραιο.
Η έκπτωση 30% θα παρέχεται για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους με την επίδειξη της πράξης διορισμού τους.
Για δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, που ο τόπος άσκησης των καθηκόντων τους βρίσκεται μακριά από τη σιδηροδρομική γραμμή η έκπτωση θα παρέχεται από τον τόπο διαμονής τους προς οποιονδήποτε σταθμό προσφερόμενο δρομολογιακά για τον τόπο προορισμού τους και αντίστροφα.
Η εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων και εφόρων όσον αφορά την κράτηση θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων θα γίνεται με απόλυτη προτεραιότητα και με προσπάθεια παροχής κάθε δυνατής διευκόλυνσης.
Β. Από την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΚΤΕΛ), παρέχεται έκπτωση 25% επί των ισχυουσών τιμών εισιτηρίων νια το διάστημα από 4-6-2009, μέχρι 10-6-2009 για τις διανομαρχιακές μετακινήσεις στους δικαστικούς αντιπροσώπους, εφόρους και εκλογείς.
Γ. Σχετικά με τις εκπτώσεις επί του ναύλου των Ε/Γ Ακτοπλοϊκών πλοίων σε δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, με την επίδειξη του εγγράφου διορισμού τους σας πληροφορούμε τα εξής:
1. Η εταιρεία «AGOUDlMOS LINES», θα χορηγήσει έκπτωση 20%,
2. Η εταιρεία «ΜΙNOAN LINES», θα χορηγήσει έκπτωση 20% από τις 3-6-2009 μέχρι 10-6-2009.
3. Η εταιρεία «ΑΝΕΚ LINES», θα χορηγήσει έκπτωση 20%, για όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός LUX.
4. Η εταιρεία «Aegean Flying Dolphins», θα χορηγήσει έκπτωση 25%.
5. Η εταιρεία «AEGEANSPEEDLINES», θα χορηγήσει έκπτωση 25% για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα οχήματα αυτών.
6. Η εταιρεία «NEL LINES», θα χορηγήσει έκπτωση 50%, για εισιτήρια που θα εκδοθούν μέχρι 29-5-2009.
7. Η εταιρεία «Α.Ν.Ε.Σ.» θα χορηγήσει έκπτωση 50% .
S. Η εταιρεία «ΝΟΒΑ ΦΕΡΡΙΣ IN.Ε» θα χορήγηση έκπτωση 25%,
9. Η εταιρία «ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ Ν.Ε»,θα χορηγήσει έκπτωση 25% στους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μετακινηθούν για ΚΥΘΝΟ-ΣΕΡΙΦΟ-ΣΙΦΝΟ-ΜΗΛΟ-ΚΙΜΩΛΟ με το πλοίο «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» από 20-5-2009 μέχρι 14-6-2009.
10. Η εταιρεία πλοιοκτητών της γραμμής «Παλουκιών Σαλαμίνας-Πειραιά» μας ενημέρωσε ότι κατά τις ημέρες των Ευρωεκλογών η μετακίνηση των δικαστικών αντιπροσώπων από και προς τη Σαλαμίνα θα είναι ελεύθερη.
11. Η Ένωση Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού, θα χορηγήσει έκπτωση 20% στους δικαστικούς αντιπροσώπους και tou εκλογείς . Διαβάστε περισσότερα...

ο καιρος το σ/κ στον εβρο

Σάββατο 
Νεφώσεις
24°
11°
Νεφώσεις
Κυριακή1/6
Σποραδικές Νεφώσεις
26°
11°
Σποραδικές Νεφώσεις
Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

βιολογικη γεωργια

Άρχισε η καταβολή των ενισχύσεων της βιολογικής γεωργίας, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών.
Η πληρωμή αφορά σε πρώτη φάση 169 δικαιούχους του προγράμματος οι οποίοι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της βιολογικής γεωργίας κατά το έτος 2006 (πρώτο έτος εφαρμογής του προγράμματος το 2007) και έχει συνολικό ύψος ενίσχυσης 1.557.796,56 Ευρώ.
Το επόμενο χρονικό διάστημα περιμένουμε την καταβολή των οικονομικών ενισχύσεων και στους υπολοίπους 82 παραγωγούς (με έτη ένταξης το 2004 και 2005) που είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή του πρώτου φακέλου πληρωμής, που έγινε στις 30-3-2009.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
α.α

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Διαβάστε περισσότερα...

διασπορα

Τις ευχές μας για καλή δύναμη στους Έλληνες της Φιλιππούπολης.


tomadak2@yahoo.gr Διαβάστε περισσότερα...

αθηνα

Συλλαλητήριο στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 6 η ώρα το απόγευμα μουσουλμάνοι, ζητώντας την τιμωρία του αστυνομικού που έσκισε το κοράνι το οποίο κρατούσε μετανάστης.
Αντισυγκέντρωση για την ίδια ώρα έχουν εξαγγείλει ομάδες ακροδεξιών με την υπογραφή «Επιτροπή Εθνικής Μνήμης» στην πλατεία Μητρόπολης.

protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα...

τζιμης πανουσης, "αχ ευρωπη"

Διαβάστε περισσότερα...

ελληνες οικολογοι, δημοσθενης βεργης

Διαβάστε περισσότερα...

με το φακο του γρηγορη αζοριδη


Προσθήκη βίντεο
αντικατοπτρισμός
Διαβάστε περισσότερα...

εκθεση πολις

«Όλα για τον πολίτη» Αυτός είναι ο τίτλος της φετινής έκθεσης Πόλις που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Η μοναδική έκθεση Φορέων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημόσιου Φορέα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιο- ανατολικής Ευρώπης, η οποία παρουσιάζει τις εξελίξεις στην παροχή υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση του πολίτη. Στην έκθεση θα συμμετάσχει και αυτήν την φορά η ΤΕΔΚ Έβρου με δικό της περίπτερο ώστε να αναδειχθούν το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι ομορφιές και προϊόντα του νομού. Διαβάστε περισσότερα...

κκε για ευρωεκλογες

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

ώρα 8.30΄ το απόγευμα

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

του ΚΚΕ

Στην πλατεία Ορεστιάδας

Θα μιλήσει:
Η υποψήφια ευρωβουλευτής
ΦΑΝΗ ΤΡΕΛΛΗ




Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

μια εικονα χιλια σκουπιδια







Αϊ Γιώργης στη Λεπτή Ορεστιάδας. Κρίμα...

Διαβάστε περισσότερα...

η μαχη του σταυρου


Αν όμως βγάλει μόνο έναν στον Έβρο η Νέα Δημοκρατία τι γίνεται? Διαβάστε περισσότερα...

αναγνωστης

Προς αντιδήμαρχο πρασίνου Ορεστιάδας,

κ. αντιδήμαρχε ξεραίνονται τα πάρκα της πόλης. Είναι απότιστα

Το καλοκαίρι ήρθε.

tomadak2@yahoo.gr για τις καταγγελίες σας. Διαβάστε περισσότερα...

η πολις εαλω


Διαβάστε περισσότερα...

αντι ο ο ο

Την είδηση της αποχώρησής του έδωσε ο ίδιος ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Brian Ho Yee κατά την επίσκεψή τους στην Ξάνθης την Τρίτη με την ευκαιρία της συναυλίας της μπλουζ μπάντας στο ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης το βράδυ της Τρίτης.
Ο διπλωμάτης που υπηρέτησε για τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε πολλές φορές την περιοχή, είχε θέσει ως στόχο του την προσέλκυση Αμερικανών επενδυτών στην Θράκη, προσπάθεια που δεν φαίνεται να είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά η θητεία του κρίθηκε και αμφιλεγόμενη καθώς υπήρξαν και αρκετοί που κατηγόρησαν τον αμερικανό διπλωμάτη για τις παρεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας και ειδικά στα θέματα μειονοτήτων, ενθυμούμενοι και το αντίστοιχο παρελθόν του στο Κοσσυφοπέδιο. Η θητεία του στην Ελλάδα λήγει τον ερχόμενο Αύγουστο οπότε και θα φύγει για το Αφγανιστάν όπου τοποθετήθηκε, παραδίδοντας στην αντικαταστάτη του Κάθριν Κέυ για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια.
Όπως είπε ο κ. Yee: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες, τον Δήμαρχο της Ξάνθης, για τα τρία χρόνια συνεργασίας που είχα. Θα φύγω απ’ την Ελλάδα και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στο μέλλον. Ευχαριστώ για την φιλοξενία των φίλων μου στη Β. Ελλάδα αλλά και για τις δραστηριότητες που οργανώσαμε σε συνεργασία με τους Έλληνες στη Β. Ελλάδα. Ήταν πολύ θετική εμπειρία για μένα. Πηγαίνω στο Αφγανιστάν. Ένας στόχος ήταν να δυναμώσουμε τους δεσμούς, επιχειρηματικούς και υπάρχει πρόοδος βέβαια έχουμε κι άλλο δρόμο μπροστά μας. Εξαιρετική η Κάθριν Κέυ, εξαιρετική διπλωμάτης. Μια πολύ καλή φίλη της Ελλάδας και της Β. Ελλάδας ειδικά. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι το παράδειγμα του πολυπολιτισμού της περιοχής, ανθρώπους με διαφορετικές θρησκείες, γλώσσες, παράδοσης που μένουν μαζί με πολύ καλές σχέσεις και μπορεί αν είναι παράδειγμα για την Ευρώπη κι όλο τον κόσμο. Υπάρχουν προκλήσεις αλλά οι άνθρωποι εδώ μπορούν να βρουν τις λύσεις».
xanthipress Διαβάστε περισσότερα...

μοτοσυκλετα

O 1ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ MOTOCROSS KAI 4ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ENDURO
ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΜΕΛΛΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ
ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 2725/99


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΟ
ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΕΒΡΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 MAΗ 2009
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 8:30 - 10:30 π.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ 11:00 πμ
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΛΟΥ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΒΡΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΑΛΑΞ/ΠΟΛΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ / POLIS 102.6 / HEAT RADIO 88.3 / e-evros.gr Διαβάστε περισσότερα...

γιορτη σπαραγγιου

Η «Γιορτή του Σπαραγγιού» πραγματοποιείται στην περιοχή για 7η συνεχόμενη χρονιά. Η Δημοτική Αρχή έχει ως κεντρικό στόχο να γίνει γνωστό το προϊόν και στην ελληνική αγορά. Όλη η παραγωγή αυτή τη στιγμή διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Γερμανίας, που δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στο λαχανικό αυτό. Η καλλιέργεια του σπαραγγιού είναι μια σχετικά νέα αλλά ταυτόχρονα η δυναμικότερη καλλιέργεια στο Τρίγωνο την τελευταία δεκαπενταετία με οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο σ’ όλη την περιοχή.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαΐου 2009, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Τοπικό Διαμέρισμα Κομάρων. Συνδιοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριγώνου, το Τοπικό Συμβούλιο Τ.Δ. Κομάρων, τους τοπικούς φορείς της περιοχής (Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης ‘‘Άρδας’’ Πλάτης-Ελαίας-Κομάρων, Σύλλογοι Γυναικών Κομάρων-Ελαίας-Πλάτης), την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης-Έβρου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Τριγώνου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως ακολούθως:
Ι. ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΣΠΑΡΑΓΓΙ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ».
19:15-19:30 Προσέλευση – εγγραφή (αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Καταστήματος Τ.Δ. Κομάρων).
19:30 Έναρξη ημερίδας.
· Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Κομάρων κ. Κερατίδη Μαργαρίτη.
· Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Δήμου Τριγώνου κ. Χατζηπαναγιώτου Εμμανουήλ.
· Χαιρετισμοί επισήμων προσκεκλημένων.
19:45-20:30 Εισηγήσεις
· «Το παρόν και το μέλλον του σπαραγγιού στην περιοχή του Έβρου». Παπαλαμπίδου Ευρυδίκη, Γεωπόνος–Προϊσταμένη Τμήματος Φυτικής Παραγωγής Δ/νσης Γεωργίας Ορεστιάδας.
· «Τα προβλήματα του σπαραγγιού στην περιοχή του Έβρου». Τσακίρης Στέλιος, Γεωπόνος Ε.Α.Σ. Ορεστιάδας.
· «Σύγχρονες τάσεις στην καλλιέργεια και παραγωγή του σπαραγγιού». Σιώμος Αναστάσιος, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ.
20:30-21:00 Στρογγυλό τραπέζι
Με συμμετοχή των εισηγητών, των επίσημων προσκεκλημένων και των μελών των ΑΣΚΓΕ Πλάτης-Ελαίας-Κομάρων.
ΙΙ. ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ!
21:00 Παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, θα παρουσιάσουν τα χορευτικά συγκροτήματα: του Συλλόγου Γυναικών Κομάρων και του Τοπικού Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Θεσσαλονίκης.
[Χώρος διεξαγωγής εκδηλώσεων «Γιορτή Σπαραγγιού»(περί του δημοτικού σχολείου Κομάρων)]

Παράλληλα θα λειτουργεί Έκθεση Φαγητών & Εδεσμάτων: «Παραδοσιακές γεύσεις με σπαράγγια! Ψητά, Σαλάτες, Φρικασέ & Σούπες!», με τη φροντίδα μελών από τους Συλλόγους Γυναικών Κομάρων, Ελαίας και Πλάτης και με την καθοδήγηση του κ. Χαριτόπουλου Ναθαναήλ από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης.
Ελάτε όλοι να γλεντήσετε στη «Γιορτή του Σπαραγγιού» στο πανέμορφο χωριό των Κομάρων Τριγώνου!

TO ΣΠΡΑΓΓΙ
«Σπαράγγι, υδατώδες λαχανικό με λεπτό άρωμα και ξεχωριστή γεύση!
Προικισμένο με εξαιρετικές ιδιότητες - διαιτητικές και διουρητικές! Είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, B1, B2, άλατα, λεύκωμα και λίγες θερμίδες.
Η καταγωγή του αγγίζει την αρχαία Ελλάδα. Αρχαία κείμενα του Θεόφραστου και του Αθηναίου αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιείται για διατροφικούς και φαρμακευτικούς σκοπούς, εδώ και 20 αιώνες!
Σπαράγγι – μια δυναμική καλλιέργεια στην περιοχή του Δήμου Τριγώνου!» Διαβάστε περισσότερα...

σουφλι

Έγγραφο που όπως υποστηρίζει αποδεικνύει την καθυστέρηση έλευσης των χρημάτων για έργα που εκτελέστηκαν στο Δήμο παρουσίασε η Δήμαρχος Σουφλίου. Η Αθανασία Κακαλή υποστήριξε ότι δεν ευθύνονταν ο Δήμος για τη μη πληρωμή του εργολάβου που προχώρησε σε κατασχέσεις. Ο εργολάβος τελικά πληρώθηκε με ιδίους πόρους του Δήμου και οι κατασχέσεις σταμάτησαν. Διαβάστε περισσότερα...

κωνσταντινουπολη


greekalert.com
Διαβάστε περισσότερα...

με το φακο του γρηγορη αζοριδη


Για να καταλάβετε πως συγκρατεί το δένδρο (βαλανιδιά) το χώμα στο δάσος.
Διαβάστε περισσότερα...

σφαγεια, διδυμοτειχο ορεστιαδα

Η Δευτέρα είναι το χρονικό όριο που έδωσε ο Νομάρχης Έβρου στους Δημάρχους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εργασίες για την αναβάθμιση των σφαγείων των δύο Δήμων. Τα σφαγεία έχουν ελλείψεις, όμως όπως εκτίμησαν όσοι συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο Β. Έβρου όλες θα αποτελούν παρελθόν από βδομάδα. Διαβάστε περισσότερα...

σουφλι, γιορτη μεταξιου

6η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΤΑΞΙΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας
τις εκδηλώσεις της 6ης γιορτής μεταξιού & πολιτισμού,
οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Δήμου Σουφλίου
το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου 2009,
σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.


Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ώρα 11:00π.μ. Εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΚΑΠΗ Δήμου Σουφλίου. (Οδός Παπαναστασίου).

Ώρα 8:30 μ.μ. Χορευτική βραδιά στην κεντρική πλατεία του Σουφλίου
με τη συμμετοχή των ακόλουθων παραδοσιακών συγκροτημάτων:
1. Εφηβικό χορευτικό τμήμα της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Σουφλίου.
2. Χορευτικό συγκρότημα «TRAKYA GENCLIK ATESI»
από το Πανεπιστήμιο Θράκης της Αδριανούπολης.
3. Χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Αδριανούπολης.
4. Νεανικό φολκλορικό σχήμα «THRACE CRADLE»
από το Δήμο Σβίλενγκραντ της Βουλγαρίας.


Κυριακή 31 Μαΐου 2009
Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Σουφλίου

Ώρα 11:30π.μ. Ημερίδα με τις ακόλουθες εισηγήσεις:
1. «Η Αρχιτεκτονική στους δρόμους του μεταξιού», (Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG IIIA, ΕΛΛΑΔΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ).
Εισηγητής: κ. Γουρίδης Αθανάσιος, Δρ Πολιτικός Μηχανικός – Αρχαιολόγος.
2. «Σηροτροφία: ένας κλάδος με μεγάλη ιστορία. Τρόποι προώθησης και ανάπτυξης του κλάδου». Εισηγητής: κ. Τζιτζινάκης Μάριος, Γεωπόνος – Υπάλληλος του τμήματος Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
3. «Ελληνικό μετάξι, παρόν και μέλλον». Εισηγήτρια: κ. Τσάτσκου Χρυσούλα, Γεωπόνος – Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής & ΑΠΑ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ώρα 7:00μ.μ. Παράσταση Καραγκιόζη
«Ο Κολλητήρης σηροτρόφος και ο Καραγκιόζης παραμυθάς»
από τον Καραγκιοζοπαίχτη Βουλτσίδη Γιάννη του Θρακικού Θεάτρου Σκιών.


Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΚΑΛΗ Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

σουφλι


Οι μπάρες πέφτουν, το τρένο δεν περνά. . .
Διαβάστε περισσότερα...

βουλγαροι φωτογραφησαν στρατοπεδο στην ορεστιαδα

Καταδικάστηκαν οι Βούλγαροι που είχαν συλληφθεί την Κυριακή στο Ορμένιο του Έβρου με την κατηγορία ότι φωτογράφησαν στρατόπεδο στην Ορεστιάδα. Στον οδηγό του αυτοκινήτου και στη γυναίκα που τράβηξαν τη φωτογραφία επιβλήθηκε 18μηνη φυλάκιση, ενώ σε ένα χρόνο καταδικάστηκαν οι δύο άλλοι συλληφθέντες. Όλοι άσκησαν έφεση και απελάθηκαν από τη χώρα. Διαβάστε περισσότερα...

αθηνα


Τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής με τους εκατοντάδες μουσουλμάνους μετανάστες να ξεσηκώνονται και να κάνουν γυαλιά καρφιά το κέντρο της Αθήνας κυριολεκτικά «τρομοκράτησαν» τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., που δεν θέλουν να ανοίξουν ακόμη ένα μέτωπο με τον μουσουλμανικό κόσμο, τους λαθρομετανάστες και όλους όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά τους. Χωρίς κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό στα θέματα της μετανάστευσης, η Αστυνομία λίγα πράγματα μπορεί να κάνει. Ωστόσο, οι στρατηγοί αποφάσισαν να μην κάνουν απολύτως τίποτα και να αφήσουν την κατάσταση να εκτονωθεί από μόνη της. Ακολουθούν δηλαδή την ίδια τακτική που εφάρμοσαν και με τους κουκουλοφόρους στα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Και αυτό γιατί όσο περνάνε οι μήνες υπάρχει ορατός κίνδυνος να εκτυλιχθούν στην καρδιά της Αθήνας σκηνές βγαλμένες από την ταινία «Ο Μισισιπής φλέγεται».
Η αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ. όχι μόνο είναι προκλητική αλλά και επικίνδυνη, αφού δίνει τη δυνατότητα σε ακροδεξιά στοιχεία να προπηλακίζουν μετανάστες, να στοχοποιούν κόσμο και να δημιουργούν μια αφόρητη κατάσταση σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας. «Θα πρέπει κατ’ αρχάς να ξεχωρίσουμε τους μουσουλμάνους από τους λαθρομετανάστες. Οι πρώτοι υπολογίζονται περίπου σε 700.000 στο Λεκανοπέδιο και, πραγματικά, δεν είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας να λύσει τα προβλήματά τους», λέει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει: «Οι λαθρομετανάστες εισέρχονται κατά χιλιάδες στην Ελλάδα, μεγάλα κυκλώματα δουλεμπόρων θησαυρίζουν και αν δεν χτυπηθούν αυτά δεν λύνεται το πρόβλημα».
Φυσικά, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να δικαιολογήσουν την απραξία τους, διαρρέουν ότι «θα» ξεκινήσουν επιχειρήσεις αλλά όχι αυτή την εποχή που τα αίματα είναι αναμμένα και υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων, ενώ χρησιμοποιούν και τη δικαιολογία των ευρωεκλογών για να αναβάλουν τη δράση τους.
protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα...

η πετραλια στην ορεστιαδα











Διαβάστε περισσότερα...

αμκα

Ουρές πολιτών που προσπαθούν να παραλάβουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης σχηματίζονται καθημερινά στα ΚΕΠ όλης της χώρας καθώς το σύστημα υπερφορτώνεται. Αν και την 1η Ιουλίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, κάτι τέτοιο έμοιαζε απίθανο για αυτό και η προμήθεια του ΑΜΚΑ παρατάθηκε μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Στο ΚΕΠ του δήμου Αλεξανδρούπολης το προσωπικό κάνει ότι μπορεί για να εξυπηρετήσει τους πολίτες.


www.amka.gr για να δείτε αν έχετε πάρει αριθμό. Διαβάστε περισσότερα...

μαθηματα υπολογιστων

Η Ν.Ε.Λ.Ε. Έβρου ενημερώνει ότι, πρόκειται να υλοποιήσει νέο «Τμήμα Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» τον Ιούνιο 2009.

Το τμήμα θα λειτουργήσει πρωί (10:00 - 13:00) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη κι απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν στις βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, αλλά και σε κείνους οι οποίοι στοχεύουν στην απόκτηση πτυχίου ECDL Core.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσει:
· Τμήμα E.C.D.L. 60 ωρών (διάρκεια ~ 1,5 μήνα) με διδακτέα ύλη που καλύπτει τις τέσσερις ενότητες (Word, Excel, Internet, Power Point) .

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν αίτηση στην Υπηρεσία μας (Νομαρχία Έβρου: Καραολή & Δημητρίου 40 - 2ος όροφος, γραφείο 3).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 25513 50545, 25513 50543 (από Δευτέρα έως Παρασκευή, πρωινές ώρες). Διαβάστε περισσότερα...

καθετος αξονας


Νέα παράκαμψη στο τμήμα Κισσάριο - Αμόριο.
Διαβάστε περισσότερα...

γρηγορης αζοριδης


Με την φίλη μου Νουράϊ στη Μαύρη Θάλασσα
Διαβάστε περισσότερα...

νομαρχιακο συμβουλιο εβρου

Πραγματοποιήθηκε χτες η τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη με εφτά θέματα ημερήσιας διάταξης και δύο προ ημερησίας.
Τρία από αυτά παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρώτο, το προ ημερησίας διάταξης ζήτημα που έθεσε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Κογιομτζής και αφορά στην ψήφιση της 42525/22-04-2009 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την καλλιέργεια του βαμβακιού. Ομόφωνα αποφασίστηκε να σταλεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και να ζητείται η τροποποίηση της ΚΥΑ που περιλαμβάνει μέτρα για τους βαμβακοκαλλιεργητές και η οποία θίγει τους αγρότες του Έβρου. Μάλιστα ο Νομάρχης Έβρου δήλωσε σχετικά «Είναι άδικη η ΚΥΑ και δεν είναι υπόθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μην το ισχυριστεί κανείς αυτό, είναι καθαρά εθνική πολιτική. Ενισχύει τους βαμβακοπαραγωγούς της Θεσσαλίας και ουσιαστικά αποκλείει τους δικούς μας παραγωγούς. Εάν δεν αλλάξει η ΚΥΑ η καλλιέργεια βάμβακος θα διακοπεί στο νομό μας. Ο νομός μας από την εφαρμογή της ΚΥΑ θα απολέσει ποσό μεγαλύτερο των 8-10 εκατομμυρίων ευρώ από ενισχύσεις, αφού εκτιμάται ότι θα καλλιεργηθούν τουλάχιστον 100.000 λιγότερα στρέμματα. Είναι μια προσπάθεια που έγινε και παλιότερα, αλλά ανατράπηκε. Ήταν μια απόπειρα να καλλιεργείται το βαμβάκι μόνο στη Θεσσαλία. Και τώρα ήρθε από την πίσω πόρτα με μια ΚΥΑ.» Το επόμενο θέμα που κυριάρχησε ήταν η έγκριση του έργου «Στήριξη Εθελοντικών Οργανώσεων», προϋπολογισμού 75.000 ευρώ, και αφορά στην προμήθεια επιχειρησιακού εξοπλισμού που θα δοθεί για χρήση στις τοπικές Εθελοντικές Οργανώσεις. Ο κ. Ζαμπουνίδης τόνισε πως «Όποτε χρειαστήκαμε τις Εθελοντικές Ομάδες ήταν στην πρώτη γραμμή μαζί μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εθελοντική προσφορά τους.» Δήλωσε, επίσης, ότι η Νομαρχία Έβρου έχει καταθέσει πρόταση για να διεξαχθεί τον Μάιο του 2010, στις όχθες του Άρδα, στις Καστανιές, Πανευρωπαϊκή Άσκηση Πολιτικής Προστασίας με θέμα τις πλημμύρες, τις πυρκαγιές, αλλά και χημικά ατυχήματα. «Στην Πανευρωπαϊκή Άσκηση θα συμμετέχουν η Αγγλία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ιταλία και φυσικά η Ελλάδα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μια σειρά από εθελοντικές ομάδες και φυσικά οι δικές μας.» υπογράμμισε ο Νομάρχης Έβρου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε, επίσης, η πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία για τον τόπο μας» κ. Στέφανου Σπάση για την κατασκευή οικολογικού γηπέδου Γκολφ (eco-golf) στον Έβρο. Σχετικά ο Νομάρχης Έβρου δήλωσε «Είναι μια καλή πρόταση, στην οποία είπαμε ομόφωνα ναι. Είναι ένα τεράστιο έργο με προϋπολογισμό 100-150 εκατομμύρια ευρώ. Θέλει έκταση 1000-2000 στρέμματα και πρέπει να υπάρχουν υποστηρικτικές δομές, δηλαδή ξενοδοχεία κα. Συμφωνήσαμε να διερευνήσουμε τι εκτάσεις υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, να δούμε ποιο είναι το κόστος της μελέτης βιωσιμότητας και αν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Άλλωστε οι ανάγκες ενός τέτοιου γηπέδου σε νερό ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο κυβικά μέτρα, ποσότητα που είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί. Από εκεί και πέρα συμφωνήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την διεθνή εταιρεία που είναι και μοναδική στον κόσμο και αυτή κατευθύνει τους παίκτες του γκολφ και όλες αυτές τις ομάδες. Εφόσον υπάρχει οικόπεδο, και εφόσον προκύπτει βιωσιμότητα, προφανώς αυτό μπορεί να αποτελέσει δέλεαρ για οποιονδήποτε επιχειρηματία, ξένο ή ντόπιο, να επενδύσει αυτά τα 100-150 εκατομμύρια στην περιοχή. Θέλω να τονίσω ότι για να υπάρξει μια τέτοια απόφαση και να προχωρήσουμε πρέπει να υπάρχει η συναίνεση της τοπικής κοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση όμως εμείς έχουμε υποχρέωση να το διερευνήσουμε, να το αναδείξουμε, κι εφόσον έχουμε κάτι να πούμε να κάνουμε πρόσκληση στην παγκόσμια επιχειρηματικότητα ότι εδώ υπάρχει καλό κλίμα, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν τέτοια επένδυση.»
Τέλος, το σώμα του Νομαρχιακού Συμβουλίου συναίνεσε ομόφωνα στην ανάκληση της αριθ. 2370/30-7-01 Απόφασης του Υπουργού Γεωργίας προκειμένου στη συνέχεια να εγκριθεί αρμοδίως η παραχώρηση κατά χρήση στον ΟΣΚ Α.Ε. έκτασης 16 στρεμμάτων για 50 χρόνια με σκοπό την ανέγερση των Επαγγελματικών Λυκείων.
Διαβάστε περισσότερα...