ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

αιμοδοτες

Στη Σύμη της Ρόδου το τριήμερο 15 - 17 Μαΐου του 2009 παρευρέθησαν οι τρεις εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης (Σ.Ε.Α.) για να συμμετέχουν στις εργασίες του 5ου πανελλήνιου συνέδριου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, ( Π.Ο.Σ.Ε.Α.).
Μεταξύ άλλων, σημαντικές ήταν οι εισηγήσεις που αφορούσαν στην εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης στον τομέα των βλαστοκυττάρων και ιδιαίτερα του ομφαλό-πλακουντιακού αίματος.
Την τελευταία δεκαετία έρευνες έχουν οδηγήσει σε μεγάλη πρόοδο στον τομέα των μεταμοσχεύσεων χάρη στις πολλές δυνατότητες που έχουν τα αρχέγονα κύτταρα του Ανθρώπου.
Σ’ εμάς τους απλούς πολίτες μένει, με σεβασμό και υπευθυνότητα, να ενημερωνόμαστε τακτικά συμμετέχοντας σε παρόμοιες εκδηλώσεις και να συζητούμε με τους ειδικούς, πριν πάρουμε ανώριμες αποφάσεις και κάνουμε άκαιρες - άκαρπες πράξεις.
Υπάρχουν πολλές ιδιωτικές εταιρείες που μας υπόσχονται υποστήριξη στις πιθανές μελλοντικές ασθένειες των παιδιών μας αποθηκεύοντας – καταψύχοντας- τον πλακούντα ή τον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου παιδιού μας έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού.
Τα συμπεράσματά του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Π.Ο.Σ.Ε.Α. μάς προτρέπουν να προσφέρουμε τώρα εθελοντικά, ό,τι για μας είναι άχρηστο, ( πλακούντα και ομφάλιο λώρο), παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα να ωφεληθούν ασθενείς συνάνθρωποί μας που είναι χρόνιοι πάσχοντες.
Μια τέτοια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης έχει αναλάβει και ο σύλλογός μας.
Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να αποκτήσει πιστοποίησης (ISO) κοινωνικής προσφοράς.
Αγαπητοί φίλοι, συμβουλευτείτε αρμόδιους κρατικούς φορείς που έχουν γνώσεις και εμπειρία στα θέματα αυτά και δεν αποσκοπούν στο οικονομικό κέρδος. Η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία μπορεί να σας κατατοπίσει καλύτερα στο τηλ. Επικοινωνίας και στην ιστοσελίδα

Για το Δ.Σ.
Αναστάσιος Κ. Κοντακίδης Στέργιος Τσιαφάκης

Πρόεδρος Γραμματέας

Ευχαριστούμε τα μέσα ενημέρωσης για την συμβολή τους .