ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ny


Πεζόδρομος θα γίνει η Times Square
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι επισκέπτες στη διάσημη πλατεία της Νέας Υόρκης, Times, δε θα χρειάζεται να προσέχουν μην τους πατήσει κανένα αυτοκίνητο, όταν σταματούν στη μέση για να χαζέψουν τις μεγάλες φωτεινές επιγραφές.
Οι Αρχές έκλεισαν την κυκλοφορία στην πασίγνωστη διασταύρωση, η οποία θα πεζοδρομηθεί, με την πρόσβαση πλέον να επιτρέπεται μόνον σε πεζούς, ποδηλάτες, και skaters μεταξύ της 42ης και της 47ης Οδού.Η απόφαση αυτή στόχο έχει να αφήσει περισσότερο χώρο στην πλατεία και να διευκολύνει την πρόσβαση στους Νεοϋορκέζους και τους τουρίστες. Στις τεράστιες δε οθόνες της πλατείας θα μεταδίδονται ζωντανά, κάποιες βραδιές, εκδηλώσεις από τη Metropolitan Όπερα και ειδικές παραστάσεις από το Broadway.Μία δεύτερη πεζοδρομημένη ζώνη λειτούργησε και στην Herald Square, μπροστά από το πολυκατάστημα Macy’s, που αποτελεί το επίκεντρο της μεγαλύτερης παρέλασης στις ΗΠΑ για την Γιορτή των Ευχαριστιών κάθε Νοέμβριο.
zougla.gr

Σημείωση διαχειριστών ιστολογίου: και στην Αδριανούπολη οι αρχές έκαναν τον κεντρικό δρόμο πεζόδρομο. ΕΜΕΙΣ;